Eh reusesti tu cumva...fiindca cu pila iti va creste barba.
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
mai virago apai daca iei matale gaurile alea din roata la strung sau la pila o sa mergi ca in flinston adica egal roata semi ovala sau chear patrata daca ai sa faci pana...
Comment
-
Maine dimineata o duc la strung, sper sa merite...oricum nu vad ce sa nu iasa bine, nu sunt primu nici ultimu care face lucrarea asta...daca-mi iesi am castigat inapoi tot spatiul, intra perfect paralel cu spataru...apropo e cineva care are un thread cu lucrarea asta si mi-a spus ca a largit gaura aia la ochi, macar la strung iese perfect...Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Poi eu m-am gandit sa iau un subler sa masor de la o janta originala si sa fac la fel cu asta subtire...Marius mai ieftin cu tot cu montare nu gasesti, dar sa fie pt 4 geamuri.Last edited by virago; 5 April 2011, 20:19.Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Man le ridica pe rand incepand cu locul de langa sofer pana la ultimul care e cel de la sofer...eu am fost super multumit, a mers perfect 2,5 ani pana am pus instalatia de gaz si de atunci nu mai merge, tre sa trec si eu pe la Buzzu ca l-am sunat sapt trecuta sa vada ce s-a intamplat...cel mai misto e cand inchizi masina ca nu mai ai nicio treaba sa uiti ceva deschis!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Vlad daca nu esti multumit de lucrare vii la mine si te rezolv...am gasit o roata subtire de 2-3 cm...cu trei spite ,din aliaj parca lemn se numeste aliajul...se potriveste si la carute...Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
Comment