Buna de dimineata...inca o zi superba de toamna...infara de nimic oare ce am putea face astazi...
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Da Ionut, am rezolvat tot, puturos cum sunt nu am montat-o sa vad cum merge, si nici nu am fixat-o in spatele spatarului ca nu am avut timp...oricum strungarul stia despre ce e vorba ca a mai facut una pt un logan...cum montez tot cum pun poze.Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Am avut o zi groaznica azi, sincer nu-i doresc nimanui asa ceva...apropo Mariane, ziceai aseara ceva prezon pt prinderea rezervei??Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Neata', ok ne vedem deseara la 18...
Mariane numa la gagici iti sta capul!!! Apropo sa zici cand esti dispus sa facem lucrarea aia despre care am vorbit, adica sa gaurim tot...
ca ce mai poti face de la o varsta?!!?Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
Comment