Vlad sa inteleg ca nu ai mai plecat atunci seara...daca spui ca ai ajuns pe la 12.30...
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bai da pe unde umblati!? Eu dau din coate sa fac impresie buna, sa fac cunoscut clubul nostru, acu o pun de o intalnire cu baietii de aici si voi ati disparut?! Nici macar pe forum nu mai miscati...ba da cum pleaca omul 2-3 zile cum va dati la fund toti(sau pe la...)
PS: glumeam desigur...ce rau e pe criza asta!! Somn, gratar, servit...e "grele" men in Romania!!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
-
Seara buna colegii!
@adi nu te-a mai sunat ca nu e hotarat....eu tot il bazai sa vina pe la voi dar inca nu e nimica sigur .
Vlad iti cam faci de cam pe acolo bag de seama...numai gratarele,mancarici bine...vezi ca poate te cearta elevele cand vii din vacanta
Comment
-
Neata' lume!! MAriane cam greu sa te depasesc...in primul rand ar trebui sa renunt la serviciul pe care-l am...cam greu sa prind acolo unde lucrezi tu... SARBATORI FERICITE!!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
Comment