Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!
    Mama...LCDeva
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii.
      Hristos a Inviat!

Comment

• Hristos a inviat !
        sigpic
        Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Adevarat a inviat...
          Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Paste fericit!
            Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Hristos a inviat colegii!
              Ce mai faceti?mai puteti sa va luptati cu atata mancare si bautura? ))

Comment

• Hristos a Inviat!!!!

vi s-a intamplat si voua ???
                am coborat asta seara din straja am apasat farana intr-o curba si era tare pedala a trebuit sa apas ca inecatu sa incetineasca masina ( nu e prima oara am mai patit-o de cateva ori), iar dupa aceea am verificat franele tot drumu pedala "si-a revenit" era moale ( cum e normal) doar ca apasam pana in capat, masina incetinea "fortat" dar nu se blocau rotile .. am incercat sa pun frana sa merg taras cu rotile dar nu se blocau....

a patit careva ca mine ??? precizez ca nu am abs.. ( placutele sunt aproape noi schimbate de o luna de zile)
                http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Neata...gata cu leneveala...haideti la munci...
                  Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Ai dreptate Mariane, azi vin acasa...trece repede timpul daca e numai distractie...
                    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• matei am patit si eu chestia aia de vreo 2 ori....da nu stiu care e explicatia apoi a revenit la normal chiar nu stiu
                      Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Hristos a Inviat...
                        horu.razvan ti-am vazut azi loganu in oras si mi-a placut mult de tot acel ornament de la esapament arata beton mi-a placut mult zici ca ai toba sport cu el...intrebarea mea e de unde ii ai???de la ce magazin ti lai cumparat..cat a costat???

Comment

• Ce mai faceti colegii?
                          Cu ce va mai laudati?
                          Eu joi va parasesc de la intalniri o luna.Plec din tara .Ne mai vedem doar in Iunie

Comment

• Eu acu am revenit in "Vale", cam naspa...

Comment

• neata) eu sunt tare suparat astazi...de maine trebe sa merg la scoala...oribil:|
                              Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Toata lumea e posomorata?si se lauda numai de rau

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google