Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Buna de dimineata...ma bucur ca ai rezolvat cazul...inseamna ca de acum vom fi doi...ce misto...
    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Salutare Colegii!
      ce mai faceti?
      Eu ma prajesc la soare...29 de grade...urata zii de lucru
      Mariane daca lucri azi vei avea ceva clienti din partea mea ....

Comment

• OHOOO...Buna prietene...ma bucur ca esti la munca...ce numai eu...intradevar ieri dimineata cand am urcat la servici cobora masina ta...atat...mai mult nu mai stiu...
        Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• am revenit si eu prin valea noastra) nu pentru mult timp dar bine ca am venit la vreme urata...
          Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• neata .... ia priviti ce consum am scos de un drum de Vulcan - Tg-Jiu 2.9 l/% dupa 60 de km si 1.7 litri consumati la intoarcere calculatoru arata un consum de 3.2 l/% dupa 140 km ...
            media a fost de 60 - 70km/h si rar 100km/h ... e o adevarata plictiseala sa mergi la consum
            Attached Files
            Last edited by mat; 24 May 2011, 11:30.
            http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• frumos...dar creca si plictisitor..

Comment

• Ma tu ai mers la relantiu pe platforma......glumeam binesinteles...iti admir rabdarea Matei...

Comment

• am reusit sa scot si eu consum de 6 la un drum de petrila-alba da se putea si mai putin...ca de la un timp ma plictiseam tare..oricum eu zic ca e destul de binisor!

Comment

• Salutare baieti!
                    ce mai faceti?
                    Matei ai avut rabdare nu gluma.
                    Apropo de consum eu faceam drum de timisoara cu consum de 5 -5,5 cand eram pe benzina(3 persoane in masina pana in 100km/h)

Comment

• ce mai faci domnu ionut??tot plecat?

Comment

• Uite am incheiat de facut fundatia si acum relax....in rest tot munca cat mai multa....doar prin iunie iulie revin in tara ....tu ce mai zici?cum ce te mai lauzi?

Comment

• sal ionut cu te descurci cu fraceza???? sau cu frantzuzoaica ???
                          http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Buna de dimineata...harnic baiat Ionut asta ...bravo lui...Mat stai linistit cu frantuzoica,el are asupitoarea in tara...Ernest e pe urmele lui...

Comment

• Buna de dimineata...haideti la munci...

Comment

• Ba da mai muncesti si tu?!!?
                                Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google