Hmmm....urat rau de tot...
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mi s-a dus pompa de benzina!! Ionut da farurile ce au!? Am avut si eu programare la RAR vineri, da nu m-am mai dus cu defectul asta...sper ca marti sa am rabdare si sa trec in acte gazu!! Abia astept sa vin acasa sa vad ce dracu mai imi cer tampitii aia!?!? Oricum ieri cand am reparat masina am facut o miniintalnire cu kenjiro si familiile noastre...pacat ca nu am facut poze!! Colegii de forum, 2-3 telefoane, si am rezolvat problema!! In magazin costa intre 600-800 lei!!! Man mi-au cazut falcile...oricum sfatu meu de ieri, nu mai umblati pe rosu deloc!!! Si sincer incepe sa-mi para rau ca nu am montat gazu unde am reparat ieri...apropo o instalatie ca a noastra e la 2100 la ei si 2 revizii gratis!!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Gata...am trecut azi in CIV gazu si am bagat actele si pt noul Talon!! Cam mult timp pierdut...
PS: vand instalatia bixenon de pe masina proprie!! Becurile sunt de 5000k la 200 lei!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
Comment