Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ok baietii bafta..vad ca eu numa marti vin acasa...si iar vremea asta nu tine cu mine!!
    Poate aveti timp de un fulger sapt viitoare...sa pot ajunge si eu!!
    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• haideti fratilor astazi sambata frumoasa merge o intalneala...eu la 18 : 00 sunt la nyk sper sa veniti
      Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• nu e la 17:00?
        Am vazut in oameni...ce nu vroiam sa vad vreodata...
        Ura si iubirea cum lovesc ambele de-odata!!!

Comment

• sincer nici nu mai stiu da na...si la 17 e bine) ceachy tu vi?

haide sa mutam discutia la intalniri acolo
          Last edited by horu.razvan; 23 July 2011, 14:54. Reason: Automerged Doublepost
          Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Buna de dimineata...a revenit toamna...cu ce va mai laudati astazi...
            Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Neata!
              Man tu de ce nu mai raspunzi la telefon?Vrea omul sa vorbeasca cu tine si tu nimica....

Comment

• hehe mie mia raspuns mainainte dar nu mai are stickere...care mai vrea? ceva comanda?

Comment

• Imi cer scuze la toata lumea pe care am suparat-o...ieri am avut o zi tare agitata...spuneti acum despre ce este vorba...
                  Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Nu e bai...te sunasem sa te intreb daca ajungi.Si daca mai ai stikere

Comment

• Sa o ia dracu de toamna!! Ce mai ziceti?? Maine ajung si eu acasa...ce ziceti de-un fulger?! Dar fara marti si miercuri...am 2 seri de la care nu pot lipsi!!
                      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Eu miercuri sunt la Bucale...nu pot... poate joi,vineri

Comment

• pt mine vineri ar fi ok...

Comment

• eu va cam las baietii...ma duc sa ma pregatesc de plecare si apoi rolling bafta multa sa aveti!!!

Comment

• Salut

are cineva sa imi imprumute 2 zile (contra cost binenteles) o janta sau 2 cu tot cu cauciuc ca sa le pot vopsi pe ale mele
                              HD-87-DLR

Comment

• Buna de dimineata...ce mai spuneti ,ce mai faceti...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google