Mersi..la fel si voua...multa bafta!
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
si in sfarsit...acasa...dupa 1780 de km...consum...de mia uscat buzunarul...sa inteleg ca acum intalnirile sunt duminica la 17? vin si eu, daca ma ia careva cu masina lui...dupa cum se stie, de maine sunt pietonAm vazut in oameni...ce nu vroiam sa vad vreodata...
Ura si iubirea cum lovesc ambele de-odata!!!
Comment
-
asta asa e...cel putin acum cand veneam, am stat 3 ore la sebes, am mers bara la bara vreo 20 de km...iar apoi am vazut vreo 2 masini facute praf, un passat bengos de politie, vreo 2 MCV`uri, descarcerarea, si 2 ambulante...a fost accident urat de tot...sa nu mai zic cate accidente am vazut si ieri pe valea oituzului....si aproape de fagaras...cum ziceai si tu, sanatate sa fie...acum o luna pieton nu strica...daca ma mancat sa calc linia continuaAm vazut in oameni...ce nu vroiam sa vad vreodata...
Comment
-
nu is si asa m`am cam invatat cu masina pe criza...si oricum nu mai ieseam cu ea, ca am de schimbat filtru si uleiu...deci privesc partea bunaAm vazut in oameni...ce nu vroiam sa vad vreodata...
Comment
-
Incep cu o mare rugaminte...NU MAI FOLOSITI LIMBAJ MIRC...se penalizeaza...in sfarsit sa trecem la ale noastre,aseara datorita demisiei organizatorului nostru am ales in unanimitate si in lispsa deorece respectivu a fost la servici drept organizator de intalniri pe Solonariu V.M. ...personal ai doresc multe succesuri...bafta...Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
Comment