Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• hallo!!vreau sa va aduc la cunostinta ca al nostru coleg mar1u5,tocmai si-a mai cosmetizat putin "masinuta"....sau mai bine zis eu si adi am "prelucrat-o....musai si niste poze(scuze calitatea,dar sunt facuta cu telu)
    Attached Files
    HD-13-LIX

Comment

• P.S.sa si exemplific micile cosmetizari:pleoape faruri(autocolant negru mat);sigla Dacia(fata/spate)autocolant carbon negru in relief(3D);folie fumurie geamuri fata;inscriptiile 'sandero'/'1,4mpi'autocolant carbon negru in relief(3D)
      HD-13-LIX

Comment

• Ma... postati pe threadul destinat imbunatatirilor ca vine baiu...
        Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• scuze.scuze...nu eram atent.
          HD-13-LIX

Comment

• merci mult baietii...va felicit pentru ce mi-ati facut...tot respectu din partea mea

Comment

• Salut baieti! Frate deja am o problema cu banii!! Oare cine n-are?! Trebuie neaparat sa-mi schimb distributia, va cer o parere; oare e neaparat necesar sa schimb si pompa?!?! Unde masa sa o schimb cat mai ieftin????Ca azi as da comanda la Mioveni, dar sa mor ca daca iau si pompa si o manopera mare ma duc dracului!!! Merci. Apropo se face azi ceva?! Ca eu tre sa dispar neaparat de acasa dupa-masa si sa stiu unde merg!! Glumesc desigur...
              Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• virago pompa de apa o poti schimba si la 120.ooo km, si cu ditributia in service te cam usca de bani cer exagerat de mult ( dar ai garantie). kitu am vazut undeva la 150 de lei cu tot cu cureaua de accesorii pentru 1.4 mpi...........
                la mine costa doar cureaua de origine 490 lei da am gasit cu 200 si am schimbato eu ...
                oricum eu zic ca nu e de joaca cu distributia bag-o sa o schibi la service cu conditia sa iti ofere garantie 60.000 km ......

si ca serviceu-ri evita Naste si Lascar .... meri la munteanu sau dupa pod la matei sau mai e si general trans.. si aici in vulkan e cam scump ... mai e un service in uricani
                http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Buna de dimineata...ce mai aveti de gand astazi...Pentru distributie si eu am optat sa o schimb in servis...
                  Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Am gasit la pret fain, ideea e sa gasesc un service ieftin!
                    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• O rugaminte...cei ce doresc stikare cu logan club cel de pe parbriz...cu w.w.w....cel de pe luneta...sau sigla logan club valea jiului,sa se anunte sa incropim o lista...preturile vi le comunic maine...
                      Hai ca am aflat si preturile...
                      -setul logan + club...4 lei
                      -w.w.w-ul ...1,5 lei
                      -sigla L.C.V.JIULUI ...4 lei
                      Deci sa dam drumul la lista...
                      1.marianhorduna -1set
                      2.solonariumarius -1set logan+club
                      3.mat -1set
                      4....
                      Last edited by marianhorduna; 26 September 2011, 21:03.

Comment

• vreau si eu un set complet
                        virago tot kitu tre sa il cumperi de la service sa beneficiezi de mana de lucru ieftina si de garantie...

Am o propunere pentru cei care nu au cauciucuri de iarna.... Eu zic sa ne strandem mai multi care vrem sa cumparam cauciucuri de iarna si sa cumparam dintr-un singur loc cu totii ( second) poate beneficiem de o reducere mai mare de pret .....
                        http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Eu mi-am luat caucioce pentru iarna...de spuneai mai repede...

Comment

• Originally posted by marianhorduna View Post
                            O rugaminte...cei ce doresc stikare cu logan club cel de pe parbriz...cu w.w.w....cel de pe luneta...sau sigla logan club valea jiului,sa se anunte sa incropim o lista...preturile vi le comunic maine...
                            Hai ca am aflat si preturile...
                            -setul logan + club...4 lei
                            -w.w.w-ul ...1,5 lei
                            -sigla L.C.V.JIULUI ...4 lei
                            Deci sa dam drumul la lista...
                            1.marianhorduna -1set
                            2.solonariumarius -1set logan+club
                            3.mat -1set
                            4....
                            4.mar1u5 - w.w.w-ul - 1buc

Comment

• 5. Ceachy tot setul. am revenit si eu online, dar am o rasnita de calculator la care stau 5 ore sa mi se incarce pagina
                              Am vazut in oameni...ce nu vroiam sa vad vreodata...
                              Ura si iubirea cum lovesc ambele de-odata!!!

Comment

• Buna seara...cu stikarele inca nu am rezolvat nimic...deocamdata ...dar are sa o rezolvam...din punctul meu de vedere eu iarasi am o sptamana mai grea...munca la casa ,evenimente...dar trec eu si peste asta...daca ne vorbim mai rar pe net,ne auzim la un telefon...bafta ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google