Buna de dimineata...vine frigul pe bune...care si de pe unde va-ti luat cauciocele...
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
baieti am un zgomot ciudat sub masina..parca ar atinge toba in ceva...ati mai patit asa ceva pana acu...???
as vrea sa ma urc cu ea pe o rampa sa vad despre ce e vorba dar nu stiu unde in petrosaniu asta
spuneti-mi voi daca stiti de la ce ar fi sau o rampa undeva
un fulger ceva deseara???
Comment
-
Sambata schimbata distributia, azi puse cauciucurile de iarna, parca mai am rovinieta in noiembrie!!! Si gata!!! Sa-i ia gaia de bani! Ce mai faceti?
Apropo, nu prea mai am timp de forum si intalniri, ce ziceti daca imi dau jos stikerele!? Nu vreau sa zica careva ca nu mai vin la club. Oricum aici am intalnit oameni de incredere, cu care chiar am putut discuta orice si-mi pare rau ca nu mai am timp macar de-o bere, in special cu Marian. E ceva maine?! Daca se potriveste ora vin, chiar vreau sa ma reintalnesc cu tovarasii de la club. Apropo cam care e piata, ca mi-as vinde masina. Si pe unde sa postez sa iasa ceva, sa am sanse sa o vand macar.Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Mai bine... sti tu... virago...iti arzi carnetul de membru...tovarase...altii poarta stikare si eu personal nu i-am vazut la nici o intalnire...si sau adunat cateva totusi...asa ca ...vezeti de viitorul tau tovarase...lasa asa...Last edited by marianhorduna; 1 November 2011, 22:39.Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
-
Originally posted by mar1u5 View Postbaieti am un zgomot ciudat sub masina..parca ar atinge toba in ceva...ati mai patit asa ceva pana acu...???
as vrea sa ma urc cu ea pe o rampa sa vad despre ce e vorba dar nu stiu unde in petrosaniu asta
spuneti-mi voi daca stiti de la ce ar fi sau o rampa undeva
un fulger ceva deseara???
acu nu ramane decat sa ma duc sa il sudez la loc nu prea stiu unde dar sper sa gasesc...bye bye
Comment
-
Marius vezi ca mai sus de liceul Informatic sunt niste baieti care sudeaza aproape orice la niste garaje cred ca dupa ora 13 imposibil sa nu ii gasesti pe acolo , aceiasi faza cu suportul am patito si eu acum vreo luna si so rezolvatHD-87-DLR
Comment
-
Salutare colegiilor!
ce mi faceti?eu mis prin italia acuma si am prins putin net.Care mai e viata voastra?
Virago vrei sa dai masina?......in decembrie cand vin bagam un fulger sa mai discutam si noi una alta la un ceai sau vin fiert
Va salut si numai bine va doresc!
Comment
-
salutare...lume noua pe aici vad Ionute!
cam liniste...am umblat zilele astea cu masina, si chiar am vazut vreo 3 masini cu stickere de logan club...pe care nu prea i-am vazut nici pe forum si nici la intalnire...
Si apropo de asta, se mai tine vreo intalnire ceva? acuma cat e uscat drumul...ca pe urma...eu nu am cauciucuri de iarna
Numai bine va urez la toti!Am vazut in oameni...ce nu vroiam sa vad vreodata...
Ura si iubirea cum lovesc ambele de-odata!!!
Comment
-
Originally posted by vdmihai View PostMonteaza cineva alarme auto pe la voi?
Ieftin de preferat!
Originally posted by raul_87 View PostMarius vezi ca mai sus de liceul Informatic sunt niste baieti care sudeaza aproape orice la niste garaje cred ca dupa ora 13 imposibil sa nu ii gasesti pe acolo , aceiasi faza cu suportul am patito si eu acum vreo luna si so rezolvat
Originally posted by IonutUSJ View PostSalutare colegiilor!
ce mi faceti?eu mis prin italia acuma si am prins putin net.Care mai e viata voastra?
Virago vrei sa dai masina?......in decembrie cand vin bagam un fulger sa mai discutam si noi una alta la un ceai sau vin fiert
Va salut si numai bine va doresc!
Comment
-
Salut, da, daca auziti care vor un logan super bun trimiteti-l la mine. Vreau sa-l dau. In rest toate cele buni baieti, mi-e dor de linistea pe care o aveam la intalniri. Acum sunt plin de probleme. Poate mai e timp de o intalnire cu voi, baietii cu care am putut vorbi orice...in special sefu' Marian, Ionut, Matei dar si ceilalti...am atatea pe capNu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
Comment