Salutare domnilor, ce faceti ? cam multa liniste , cum ati petrecut acest weekend aproape insorit ?
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Hei colegi din LC Valea Jiului, vreau sa pun comanda pe stickermag de stickere cu logan club pentru parbriz si luneta. Cele de parbriz sunt acele doua cu LOGAN + CLUB iar cel pentru luneta este acela mai mic si alb cum se vede in poze(cu mentiunea ca in poza pe stickerul din poza este scris Timisoara, dar pe cele pe care le voi comanda va scrie Valea Jiului). Aceste pachet de 3 stickere este 8 lei + transport. Nu stiu exact cat este transportul dar daca mai sunt doritori sigur vom iesi destul de ieftin cu transportul si astfel vrem cu vrem o sa facem si o intalnire ... la impartirea stickerelor. Deci daca vrea cineva sa imi spuna. Eventual ma poate suna aici 0725464412. Eu in realitate sunt Catalin.
10419843_10202343789379585_2003524235_n.jpg
Comment
-
Salut colegi! Am decis impreuna cu tata sa montam GPL pe masina. Parerile sunt imparite pe site ... unii spun ca merita si chiar acum vreo saptamana am citit aici pe forum, un baiat are gaz de vreo 350 000 de km si nu are masina nimic, merge motorul perfect; altii nu sunt multumiti deloc de instalatie si spun ca strica motorul. Eu cred ca e vorba de instalatie, cat de buna este si cat de bine reglata este. Ce vreau sa va intreb, voi ce stiti ? ce mi-ati recomada si mai ales unde as putea sa montez o instaltie buna aici in Valea Jiului, ma intereseaza cu rezervor totodial in locul rotii de rezerva, ca sa nu am portbagajul ocupat, si pentru deplasari pe aici o sa am mereu la mine un spary bun de reparat pene de cauciucuri, iar la un drum mai lung o sa pun roata de rezerva in spate pe undeva, ori sus pe barile portbagaj.
Comment
Comment