Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mai si eu sunt in situatia ta cu banca(tot BRD),dar eu am casco semnat cu ei pe 8 ani.
    Tu poti renunta la casco din cate stiu eu numai dupa ce e achitata masina in totalitate,fiindca in caz de dauna totala banca nu isi va mai putea recupera bani ei cred ca nu vei mai plati.Asta asa am inteles eu.
    Si eu vreau sa vand masina si din aceeasi problema cu banca nu pot .

Si cu parprizul atat trebuie sa platesti?Ca stiam cu franciza ca daca este peste 100EUR dai doar 10% din valoarea reparatiei.

Comment

• Se pare ca toata lumea si-a posturile inapoi...ura...deci cei care nu au mai postat din aceasta pricina,au onoarea sa se puna pe treaba...
      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• salutare ... marian e valbil nr ala am vazut apelurile dupa ce m`am trezit dar mi`a expirat creditu nu am putut suna inapoi dormeam ca eu sunt skimbu de noapte pana miercuri ....

Virago Cu dezmembrarile sunt de acord dar nu la capitolul gemuri sunt toate zgariate.. am inteles ca e o replica la parbrizu de logan si costa 150 lei nou noutz ... oricum il mai las pe asta pana se duce de tot in cap...

Ionut daca potzi sa te descurci sa itzi iei cartea de la banca o potzi vinde ...... da mai bine ramai in Logan Club Valea Jiului
        Last edited by mat; 4 May 2010, 09:01. Reason: Automerged Doublepost
        http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Care-i treaba cu posturile?

Oricum mie nu mi le-au dat pe toate inapoi!! aveam peste 200 si acum ...
          Last edited by virago; 4 May 2010, 17:25. Reason: Automerged Doublepost
          Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Virago...sa nu incem iar....hai sa vorbim de ale noastre...
            Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Ok sa uitam de toate, am iesit in pierdere da nu-i bai!

apropo cum facem sa apa ca facem parte din club V Jiului?!Am vazut ca la altii apare la status chestia aia...
              Last edited by virago; 4 May 2010, 21:14. Reason: Automerged Doublepost
              Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• O rezolvam zilele astea...

Comment

• Scuze postul anterior, acum am vazut ca lipsesc litere!!

Comment

• Am cautat si eu dar am impresia ca trebuie creat un social groups

Comment

• Si eu tot am studiat, dar nu i-am dat de capat!!

Comment

• Nici eu
                        Apropo mi-am gasit difuzor sapt asta cred ca il si cumpar o sa te rog sa ma ajuti sa in montam.Numai ca al meu va fii cu negrese

Comment

• Social grupul il avem creat...noua ne trebuie crearea unui grup...vedem maine cred ca trebuie aprobare de sus...cred...

Comment

• Am vazut ca ai intrebat pe la Bursa, a meu avea niste cleme de intrau exact in locasul surubului si se lipeau pe bara, si stiai exact unde sa dau gaura. Daca te ajuta le aduc (noroc cu Cristi de pe taxi ca eu le aruncam!!).

Comment

• Poate imi ajunge vineri si daca facem o intalnire numai bine.

Comment

• Originally posted by marianhorduna View Post
                                Social grupul il avem creat...noua ne trebuie crearea unui grup...vedem maine cred ca trebuie aprobare de sus...cred...
                                Revin iar la posturi!!
                                Daca tot intrebi pe "sefi", cum de au dat posturile inapoi (sau ma rog marea lor majoritate).
                                Merci anticipat.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google