Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probabil din cauza suparari multor useri...oricum o surpriza placuta bine ca le-am recuperat

Comment

• Serios intrebam, pura curiozitate!! Care a fost motivul stergerii lor, si cum de se contabilizeaza iar cele de aici, de ce le-au dat inapoi. Curiozitate numai.
      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Nu stiu si nici nu ma mai intereseaza mai ales acum ca le-am primit inapoi.Vorbim mai bine pe mesenger problema asta sa nu mai creem alte "valuri"

Comment

• Cat dai pe difuzor Ionut?
          Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• 85 cu tot cu transport si e din plastic

Comment

• De unde l-ai luat?
              Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Salutare L.C.V.J. se pare sau vad ca ni sau inapoiat posturile luate bravo lor moderatorilor .

Comment

• Iti dau pm cu numele utilizatorului daca vrei marian.
                  @Olos35 inseamna ca incepi din nou sa postezi

Comment

• da Ionut am sa postez din nou daca nu o fac de geaba

Comment

• Mersi de PM.ionut...l-am primit...

Gatasi greva OLOS35...?Hai implicate...ca avem atatea de facut...
                      Last edited by marianhorduna; 4 May 2010, 23:12. Reason: Automerged Doublepost
                      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Eu si dau comanda ca se merita la pretul asta.

Comment

• Da Marian am iesit din greva a fost doar una de avertisment.

Comment

• Noapte buna baieti am plecat la somn ca maine din nou la munca
                            O zii buna maine!

Comment

• Originally posted by olos35 View Post
                              Da Marian am iesit din greva a fost doar una de avertisment.
                              Bine ca ai renuntat la ea!!

Comment

• Virago am vorbim cu tipul respectiv si nu mai vrea sa se mai ocupe cu asa ceva. Imi pare rau.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google