Noi sa fim sanatosi! Asta e! Cum de esti acasa?
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Manup View PostLiber profesionist. Ma pregatesc pentru ceva bun, trebuie multa munca, invatura :P
Sau te faci politai?!!?Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
sa nu-ti fie frica ca se fac blaturi!! Invata si sigur obtii ce vrei daca esti bine pregatit! Cel putin la mine a tinut faza asta!!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Pentru cei interesati...adica pentru toti membri logan club valea jiului ...s-a creat usergrup Logan Club Valea Jiului...deci bagati-va...virago, ionut...si restul.Pe VOI V-AM NUMIT PENTRU CA VROIATI DE ASEARA sa va apara sub nume si l.c.v.j...bafta...Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
-
Ce a trebuit facut?
Sa-mi trag palmi ca tot nu apare nimic scris!! Ce tre sa fac sa apara ca si la tine?!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
Comment