Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oricum, pe cei de la voi, bradenii, cei trecuti de 25 de ani ii stiu!! Am intrat aseara, Klaus e iar alt vecin de strada...
    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Virago se pare ca voi bradenii sunteti pretutindeni

Comment

• Vorba aia, ne-a purtat cucul din brad in brad!!
        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Comment

• Originally posted by virago View Post
            Oricum, pe cei de la voi, bradenii, cei trecuti de 25 de ani ii stiu!! Am intrat aseara, Klaus e iar alt vecin de strada...
            Din punctul meu de vedere singurii vecini de la Brad pe care puteai sa-i ai sunt Klaus si Julyo!!! Daca s-au bagat altii in seama uita-i pentru ca deocamdata nu au dovedit ca sunt membrii LC Deva in toata regula!!

Comment

• Si mai e una tare, un dialog intre 2 tipi:
              - De unde esti? din Brad?
              - Nu. Din Mesteacan (un sat, langa Brad)!!

Comment

• Oricum ca tot veni vorba de Brad e frumoasa zona pe acolo eu merg an de an la Tebea la spectacol cu ai mei "babaci"

Comment

• virago ai fost la tg jiu sa iti faci acea schimbare de luminii??am vorbit si io cu baiatu zilele astea.. astept sa vad ce spune cand sa ma duc

Comment

• Inca nu a mers sa faca schimbarea

Comment

• Pai daca e bine sa ne faca oferta la amandoi!! Si eu vreau sa-mi fac da nu am avut timp!! Sambata ar fi perfect.

Comment

• Mergeti amandoi sa faceti schimbarea culorii?Daca iau bani poate vin si eu cu bordul doar

Comment

• Poi cred ca mai bine mergem amandoi, poate ne face tipul o oferta ceva!!

Comment

• ar fii beton daca merem amandoi ;)sau mai multi

Comment

• Pai cum facem? Sambata poti?! Pt mine ar fi perfect...apoi sa vedem ce zice tipul!!

Comment

• sambata is la munca din pacate numa duminca si luni is liber...pentru ca lucru 2 zile cu 2 zile...ai mai vorbit cu el putem sa merem sambata?io iam trimis un pm de dimineata si lam intrebat cand sa merg dar nu mia raspuns pana acum...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google