Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si eu la fel. Hai ca-l sun acum sa vad daca raspunde!
    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• no bun sunal te rog si vezi ce spune;)respect

Comment

• Nu raspunde la telefon, l-am sunat pana acum...mai incerc si mai deseara, sper sa-l prind.

Acu l-am prins la telefon, cand vreti mergem! Costa 80 lei ceasurile si 50 lei butoanele + climatizare! a zis sa-i spunem cu 2 zile inainte cand vrem sa mergem...hai sa vedem care vrea sa mearga si cand!
        Last edited by virago; 6 May 2010, 21:19. Reason: Automerged Doublepost
        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• azi am lucrat la un logan 1.4 am dat toata instalatzia electrica jos si am pus alta ... am demontat a nutiu cata oara un Logan .. am ajuns sa cunosc fiecare fir, fiecare mufa si fiecare surub de unde vine ) in mare parte am reusit sa invatz cu ajutorul tutorialelor lu crististreulea
          am reparat pana si injectoare de 1.5 dci )

boss da`mi te rog accept sa scrie si pe mine Logan Club Valea Jiului ms ......
          Last edited by mat; 7 May 2010, 09:53. Reason: Automerged Doublepost
          http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Mat...nu am la ce sa dau accept...mai incearca o data...astept...
            Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• No care vrea sa vina maine la Tg Jiu sa schimbam culorile la lumini?!

Acum am vorbit cu tipul cu schimbare iluminare, cine e doritor sa facem maine lucrarea ne intalnim la Tg Jiu in parcare la Kaufland!!Am programare la ora 11:00 dimineata, am vorbit cu el si spunea ca oricine vrea sa vina e binevenit maine!!
              PS: era misto sa facem si o intalnire cu cei din Tg Jiu, daca tot merg la ei, ne strangeam si noi mai multi...
              Last edited by virago; 7 May 2010, 22:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Profule eu numai maine dupa masa iau bani si maine sunt la munca voi merge si eu cu alta ocazie

Comment

• Cum vreti, am promis ca vorbesc cu tipul si va anunt, bine macar ca m-am hotarat si eu!! Cu tampitii astia de guvernanti nu mai stii ce sa faci!! Daca imi taie 25% din salar, se duce tot concediu, de unde Grecia, Bulgaria sau alta iesire...se duce totul dracu in tara asta!!

Comment

• Gata concediile in tarile calde si la marea mediteraneana si alte....pe malul jiului cu noi

Comment

• Sa-l fac de Jiu!!! Macar tot evadez o luna de aici!!

Comment

• io acu am venit de la munca...meream si io maine dar sunt la munca...ma duc luni :P virago cum facem sa ne intalnim duminica sa vad si io lucrarea poti sa imi dai numaru lui de telefon ca sa pot lua legatura cu el prin telefon...merci;)
                        ca pe pm nu imi raspunde...;)

ionut poate merem impreuna...sa vedem ce zice...cand putem sa merem si noi...
                        Last edited by mar1u5; 8 May 2010, 00:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Pai poate ne intalnim deseara sau maine daca facem ceva si-ti arat...Tel lui e: 0766871166

Comment

• A venit vara...incep concediile...cine merge la mare si trece pe centura Bucurestiului sa ajunga pe A2...nu ezitati...dati un tar si va invita fratilii vostru la o cafea...se poate si cazare...da acolo nu ma mai pot baga...nu e firma lu tata...din pacate...

Asa va vreau...linistiti...sa nu deranjam pe nimeni...

S-a rezolvat Mat...
                            Last edited by marianhorduna; 8 May 2010, 17:32. Reason: Automerged Doublepost
                            Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Am fost am facut lucrarea, rapid, prompt. Eu zic ca merita. Abia astept sa vina noaptea sa studiez atent cum dau culorile. Oricum ce se vede ziua e super.
                              PS: am renuntat si eu sa fac si climatizarea.

Comment

• Bine ai venit printre noi JOHNNYZ...la cat mai multe intalniri si postari....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google