Si eu la fel. Hai ca-l sun acum sa vad daca raspunde!
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nu raspunde la telefon, l-am sunat pana acum...mai incerc si mai deseara, sper sa-l prind.
Acu l-am prins la telefon, cand vreti mergem! Costa 80 lei ceasurile si 50 lei butoanele + climatizare! a zis sa-i spunem cu 2 zile inainte cand vrem sa mergem...hai sa vedem care vrea sa mearga si cand!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
azi am lucrat la un logan 1.4 am dat toata instalatzia electrica jos si am pus alta ... am demontat a nutiu cata oara un Logan .. am ajuns sa cunosc fiecare fir, fiecare mufa si fiecare surub de unde vine ) in mare parte am reusit sa invatz cu ajutorul tutorialelor lu crististreulea
am reparat pana si injectoare de 1.5 dci )
boss da`mi te rog accept sa scrie si pe mine Logan Club Valea Jiului ms ......
Comment
-
No care vrea sa vina maine la Tg Jiu sa schimbam culorile la lumini?!
Acum am vorbit cu tipul cu schimbare iluminare, cine e doritor sa facem maine lucrarea ne intalnim la Tg Jiu in parcare la Kaufland!!Am programare la ora 11:00 dimineata, am vorbit cu el si spunea ca oricine vrea sa vina e binevenit maine!!
PS: era misto sa facem si o intalnire cu cei din Tg Jiu, daca tot merg la ei, ne strangeam si noi mai multi...Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Cum vreti, am promis ca vorbesc cu tipul si va anunt, bine macar ca m-am hotarat si eu!! Cu tampitii astia de guvernanti nu mai stii ce sa faci!! Daca imi taie 25% din salar, se duce tot concediu, de unde Grecia, Bulgaria sau alta iesire...se duce totul dracu in tara asta!!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
io acu am venit de la munca...meream si io maine dar sunt la munca...ma duc luni :P virago cum facem sa ne intalnim duminica sa vad si io lucrarea poti sa imi dai numaru lui de telefon ca sa pot lua legatura cu el prin telefon...merci;)
ca pe pm nu imi raspunde...;)
ionut poate merem impreuna...sa vedem ce zice...cand putem sa merem si noi...
Comment
-
A venit vara...incep concediile...cine merge la mare si trece pe centura Bucurestiului sa ajunga pe A2...nu ezitati...dati un tar si va invita fratilii vostru la o cafea...se poate si cazare...da acolo nu ma mai pot baga...nu e firma lu tata...din pacate...
Asa va vreau...linistiti...sa nu deranjam pe nimeni...
S-a rezolvat Mat...Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
-
Am fost am facut lucrarea, rapid, prompt. Eu zic ca merita. Abia astept sa vina noaptea sa studiez atent cum dau culorile. Oricum ce se vede ziua e super.
PS: am renuntat si eu sa fac si climatizarea.Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
Comment