Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da unde-i?
    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Frumoase luminite Virago te-am vazut pe la motelul GUI defapt te-am depasit si mi-a sarit albastrul bordului tau in ochii misto domne ce sa mai esti oficial aranjat

Comment

• Din Aninoasa...vecin de-al lui Ionut usj...pare hotarat pe treaba...
        Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• ok...virago merci mult...poi sa vedem acu cum facem sa ne intalnim sa vad si io lucrarea...poate facem o intalnirea "fulger" sa fim mai multi...

Comment

• E un vecin de al meu.Va veni si el la intalniri cand va putea si cand nu este la munca.

Comment

• Ionut te servers cu o bere rece. Am bagat-o la congelator, ca nu am mai avut rabdare

Comment

• Sa iti stea in gat manu bei fara mine...rusine sa iti fie

Comment

• Am avut la mine, puteai sa te servesti :P

Comment

• Si masina?Nu i-am pus inca pilot automat

Comment

• Pe data viitoare, la gratar :P

Comment

• Atunci o sa las masina acasa si aduc si niste tuica sa beau cu mat

Comment

• ionut am vazut ca si tu vrei o schimbare a luminiilor... ce zici ne bagam???
                          io unu as mere luni ca is liber dar sa vad ce zici o sa il sun azi sa stau de vorba cu el...
                          Last edited by mar1u5; 9 May 2010, 01:06. Reason: greseala

Comment

• Da Ionut, bem o tuica cu mat

Comment

• mar1u5 am vazut lucrarea a iesit bine intradevar.Dar deocamdata eu aman schimbarea de leduri in bord pentru a-mi lua o serigrafie custom si apoi ledurile

Comment

• Manup numai la bere itzi sta capu ... fatzi un frigider la 12V monteaza`l in porbagaj si ai berea rece dupa tine eu nu mai beau tzuica si alte tarii ... nu multa ..
                                http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google