Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sper ca nu-s eu, cateodata scriu prea mult pe aici!!
    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• nu e vorba de scris...altceva ma deranjeaza...face lumea bascalie de noi...
      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Poi ce s-a intamplat?!?!
        Apropo ai citi la Bursa, filtrul minune de scade consumul si creste puterea?? Nu stiu ce sa cred...
        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Am revenit si eu pe forum.Gata munca,am fost prins intre facultate si munca.Acum mi-am facut putin timp liber pentru forum.

Ajutati-ma si pe mine cu ceva imi vajaie(huhuie) rulmentul de pe spate se schimba greu?ca sa stiu asa informativ la ce ma asteapta.

Comment

• Ne auzim maine la un telefon...in le gatura cu filtru...sincer nu cred...nu are nici o logica...parerea mea...
            Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Si mie mi se pare aiurea chestia.
              Ionut sambata viitoare (sambata dimineata) plec la Buzau. Mai ramane "oferta" cu statia?!

Comment

• Acum citesc si eu minunea cu filtrul,dar sunt cam sceptic.
                @virago Ramane valabil cum sa nu.(sambata asta nu in15?)

Comment

• Pe 22 mai plec si vin in cel mai fericit caz pe 24. Daca nu-mi iese nimic duminica-s inapoi. Se poate?! Ca am spart banii pe revizie, Itp si ce masa a mai trebuit, nu am mai avut resurse pt statie, am anulat comanda in ultimul moment. Daca imi mai taie si 25 % din salar nu stiu cand mai apuc sa-mi cumpar...

Comment

• Da se poate zic eu acuma in caz ca nu intervine un drum din partea mea sigur 100%.
                    P.S. maine merg sa imi ridic si eu difuzorul pentru bara spate

Comment

• Te rog, fa un gest cu statia, acu pe criza asta numa alta amenda mi-ar mai lipsi!!

Apropo ce m-am gandit. Am vazut la Lascar cand am fost la revizie un logan alb cu kitul tuning original. M-am gandit poate sunteti careva dispusi sa luam un kit original si sa-l impartim intre noi, fiecare ce-l doare. Vreau sa-mi iau coltarele si difuzorul bara fata. Poate are careva nevoie de un difuzor bara spate si de cele 2 praguri, eu sa raman cu coltarele.
                      Apropo pt care e interesat kitul sport original pt PH 1 e 500 lei fara transport si contine: coltare, praguri si dufuzor bara spate. Separat 130 difuzor bara fata, 140 eleron luneta si 160 parca cel de pe usa portbagajului.

Comment

• Incep sesiunea ...raman fara bani s-a dus naibi tuningul meu pe vara asta

Comment

• ar fi treaba buna cu filtru .. dai odata 250 ron dupaia la 20.000 numai 30 ron sa schimbi filtrantul din el ... asa am intzeles de pe forum.... eu l`as lua mai ales ca pe dci schimba sunetul ca la un v8)
                          http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Si pe mine ma tenteaza, pe mine ma intereseaza mai ales consumul!! Iti dai seama sa fie adevarat? 15-20% mai putin?! O fac dci!!

Comment

• V8 pe naiba mat...asta chiar nu o mai cred
                              Treaba cu consumul e un atuu super

Comment

• si eu din dci o fac scuter )) 3-4 % ) asta in forje )

Ionutz asa scrie pe forum de inventator pt dci sunetul e ca pe un v8 a zis ca vrea sa puna si un filmuletz
                                Last edited by mat; 11 May 2010, 23:01. Reason: Automerged Doublepost
                                http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google