Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• stikerele sun la 8 lei cu tot cu transport.Difuzorul l-am luat si mai ieftin la 65 lei.Sunt foarte multumit la bani pe care i-am dat pe el.
    Servici usor profule'!

Comment

• Gata cu scarbiciul!! Man da ce ieftin ai gasit!!
      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Sincer m-a gasit el pe mine .Am primit doar pm si am ramas masca.Oricum foarte multumit

Comment

• Pe criza asta, imediat sar baietii..
          Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Si cu rulmentul am patit la fel.Am dat anunt pe forum si m-a gasit el pe mine.Oricum multumiri la amandoi baieti.

Comment

• L-ai pus ? ala cat a fost?

Comment

• io am dat pe el al meu 50 ron...nu is chiar aja de scumpre stickerele...dar acu am nevoie de bani ca de apa...o gramada de bani trebe sa dau la facultate...

Comment

• Pai vrei sa o cumperi?! Sau mita la profi?

Comment

• Viirago ,virago...te dau pe mana D.N.A .-ului ...e la doi pasi de mine...pe bune...numai la mita tie gandul...de aia ai numai originale pe masina...sper ca ti la gluma...nebunaticule...
                    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• nu vreau sa o cumpar si nici mita la profesori dar trebe sa platesc niste laboratoare...si sa cumpar niste cd-uri cu cursuri care nu sunt chiar ieftine + proiecte...

Comment

• Originally posted by marianhorduna View Post
                        Viirago ,virago...te dau pe mana D.N.A .-ului ...e la doi pasi de mine...pe bune...numai la mita tie gandul...de aia ai numai originale pe masina...sper ca ti la gluma...nebunaticule...
                        Bine boss!! De astea-mi faci?!!? De primeam mita eram si eu pe un audi ceva! Sau ma rog eram macar prof. universitar, nu sinteam criza asta si cu salarii scazute!!

Tin la gluma stai linistit, chiar m-am amuzat citind mesajul tau!!
                        PS: oricum mi-esti dator cu o bere pentru vorbele astea, cum iti permiti?!!?

Comment

• Promit ca am sa te caut sa dau berea...da eu tot cred ca umbli la vrajeala cu loganu...salteaua ta...trebuie aerisita...apropo sa-mi spui cand e ziua ta sa-ti fac cadou o furca...pentru bani ...sa nu prinda miros...
                          Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• 100 rulmentul original de dacia,nu facatura la chestii din astea tin sa iau originale ca nu vreau sa patesc cine stie ce.
                            Ca veni vorba de facultate...si eu am pus-o incepe sesiunea alti bani alta distractie

Comment

• eu stau si ma gandesc ... uni prefera doar piese originale dacia logan chear daca sunt mai scumpe ca altele .... piesele "originale" de logan oricum sunt facute de alta firma nu de constructor si eu cred ca decat o piesa delphi sau valeo sau mai stiu eu ce mai bine as cumpara piese nemtzesti.
                              de exemplu : la 35.000 km a trebuit sa skimb placutzele de frana fatza pt ca erau la limita si asta in conditziile in care eu nu folosesc frana mai delok... am cumparat placutze frana fatza la 47 lei si azi am 59.230 km si s`au uzat ffff putzin.. placutze de "origine" 150ron ... placutze de germania 47 ron
                              http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• voi aveti xenoane???cum fi se par e o investitie buna??
                                pe viitor m-ar interesa sa imi pun si io...de unde imi recomandati sa imi cumpar si unde sa le pun...am auzit k nu e mare smecherie de pus dar totusi parca nu m-as baga...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google