Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Linxxy de cat sunt distantierele?Merg si pe logan?

Comment

• Salut, ce ziceti de jantele lui Mat? Asai ca sunt tari?
      Attached Files
      HD-87-DLR

Comment

• dau bine pe masina;)

Comment

• Asta iam zis si eu, scuzati calitatea dar sunt facute cu telu la rezolutia cea mai mica
          HD-87-DLR

Comment

• Foarte frumos au iesit jantele...superbe

Comment

• Arata bine!
              Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• sal,scuze din nou,distantierele sunt pt logan,si contin:2 x1,5cm si 2x1cm plus prezoanele pt ele(toate sunt confectionate din aliaj foarte usor,de firma autorizata,sunt cumparate de pe net).ms pt intelegere.
                HD-13-LIX

Comment

• Baga si un pret...
                  Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Salutare la toata lumea!!!
                    Am mai realizat si eu un mic tuning ca ma plictisisem fara sa mai modific nimica la golanca mea

Am vopsit si eu jantele in 2 culori.Ce spune-ti da bine?
                    Attached Files

Comment

• Ionut au iesit belea jantele ,sa vad cum fac cu banii si mi le fac si eu ca au iesit belea si ale tale si ale lui Mat
                      apropo are cineva idee se ia politia de mine daca circul fara spoilerul de pe spate
                      HD-87-DLR

Comment

• Unde l-ai rezolvat?!
                        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• arata beton parca ai jante scumpe man ti-am zis ca da mai bine cu gri pana in buza jantei ca ai bordura aia si ai impresia ca sunt putin ingopate....
                          http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Profu nu lam rezolvat lam lasat la vopsit la Lugoja si imi e cam naspa sa circul fara el
                            HD-87-DLR

Comment

• Adica unde l-ai lovit Raul...cred ca asta vroia Virago sa intrebe...
                              Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Multumesc pentru laude.
                                @Virago le-am facut la un prieten de a lui Mat.Chiar il recomand face treaba buna.
                                @raul nu stiu daca se ia...dar cred ca cam da asa am vrut si eu sa circul dar nu m-a lasat taicamiu.Treaba e ca trebuie sa prinzi numarul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google