ce face baietii?) o intalnire ceva nu se mai pune pe plan
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Am si eu o durere...mare durere...sunt printre noi cati "membrii"L.C.V.Jiului care sunt membri doar cu numele...Personal am participat la ultimile intalniri(cred) si nu am vazut unele figuri...cu toate ca au fost anuntati,personal de mine sau de Ionut...nu stiu ce sa zic ...propuneti si voi...ce am putea sa facem cu ei...DECAT MULTI SI RAI MAI BINE PUTINI SI BUNI...intalniri NU ...activitate pe forum NU...astept parerile voastre...Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
-
aici ma includ si eu ca nu prea am avut acctivitate pe forum ) .... va salut si un weekend placut tuturor
Comment
-
da Marian are dreptate ar fi uni care pur si simplu nu iam vazut si nu ii cunosc pot zice doar ca de restul membrilor sunt foarte multumit am reusit sa formam o comunitate mica cu niste membri de apreciat zic eu
Marian Mat Manu Raul_87 Ionut Cristi Ure Virago Lix Cristi FKY si cei pe care am reusit sa ii cunosc
Comment
-
Nu este vorba nici de tine Mat,nici de Raul ...vorbeam de cu totul alte persoane...ma documentez si dau numili lor maine...sincer nici nu stiu cum le zice...parca Ciprisor 18,firembw...nu stiu ceva de genul asta ,vorbim mai tarziu ...
Nu vrea nimeni sa ma ajute?...sa inteleg ca vreti sa fiu eu omul negru?Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
Comment