Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• baieti sper sa nu fiti suparati si pe mine ca nu am venit la nici o intalnire dar daca nu am permis este..asa sa vin degeaba..adica mno...nu degeaba dar fara masina..in noiembrie imi iau su eu permisu si voi veni si eu la intalniri
    Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Sincer sa fiu putin ma intereseaza acest subiect, dar cand am adus in discutie subiectul asta cu ceva timp in urma , nu m-ati prea inteles. Astfel, am ajuns la discutia asta. Persoanele respective ? hmmm, nu stiu ce sa zic, au sticker si doar atata, fala ca fac parte dintr-o comunitate, nici gand. Alegerea va apartine ;)

In legatura cu activitatea mea pe forum in ultima vreme a fost slaba dintr-un simplu motiv, pe care o parte dintre voi il stiti.

Mult respect !

Comment

• Manu...a spus cineva ceva despre tine?...sa mi-l arati mie pe respectivul..ii scot 2 dinti si il trimit la tine...
        Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Buna baieti!
          Am ajuns si eu acasa...si imi pare bine ca am putut intra pe forum .. ce mai spuneti in rest?am vazut ca dezbateti ceva probleme pe aici...

Comment

• Au aparut probleme care n-ar trebui sa fie ! Da-i in ce vreti voi pe respectivii...dar oricum va sustin in ceea ce faceti (ma refer la cei cu care m-am intalnit pana in prezent).
            Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• baietii cum credeti voi ca e mai bine dar nici asa nu e bine pe forum sunt o gramada dar la intalniri doar cativa asa ca ar trebui sa se ia masuri

Comment

• Hai sa mai fac o ultima remarca referitoare la acest subiect...ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult si mai mult...daca ii suni si ii chemi la intalniri se scuza gen,,eu merg la popicarie sa vad meciul...ciprisor 18",sau "eu nu am benzina..."nu m-ai tin minte drac a spus asta dar...dar...dupa intalnire ducandu-ma acas imi da flesuri pe bulevard in Vulcan de cateva ori chiar(adica am dat cate ture de bulevard...de atatea ori m-am intalnit cu dansul) ...oare de aia se plimba ca nu aVEA BENZINA?Itreb doar asa nu vreau si raspuns...intalnirea respectiva tinandu-se la spalatoria Nik din Vulcan...gata termin ca ma enervez si deja mi-au aparut riduri...vai...cine drac se mai uita la mine acum...Hai sa incheiem aceasta discutie si sa gasim altele mai intresante...oricum ma bucur ca marea majoritate gandim la fel la discutii de genul asta...

Gata serviciurile mat draga?
                Last edited by marianhorduna; 9 August 2010, 21:07. Reason: Automerged Doublepost
                Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• mariane nu te mai vizitez ... nu mai merg la mare ( nu prea a iesit ciubucu ) ) ai scapat de mine .. plec iar intr-un mik concediu la Herculane ......

Numai Bine Tuturor
                  http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Vezi daca nu ai vrut sa facem afaceri impreuna...nici cu elea ,nici cu elelalte,na...asati trebuie sa te duci la Herculane si sa te simti bine...bafta,sa ne vedem cu bine...daca mergi cumva si la pescuit iti doresc "***** pe bat"...parca asa se spune...

Comment

• distractie placuta mat;)
                      Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Si eu am plecat din nou!! sper sa prind vreo 7-8 zile de strand! Sa tina numa vremea...
                        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Ce mai faceti baieti? sa va povestesc ce am patit azi noapte sa blocat rola de la alternator si a scuipat cureaua de accesorii in mers noroc ca nu a fost afectat motorul atasez si vreo 3 poze sa vedeti despre ce vb
                          Attached Files
                          HD-87-DLR

Comment

• nasol imi pare rau raul se mai intampla bine ca nu a fost mai rau
                            dar ma gandesc ca intra in grija garantiei

Comment

• La asta ma gandesc si eu. Oare fac pe tampitii aia de la Lascar??

Comment

• Bai da ghinionist maI ESTI...SA DE-A DOMNUL(LASCAR) sa o faci pe garantie...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google