Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca e cand vii acasa te rog da-mi un telefon ca poate ma rezolvi de un cablu de acceleratie.

Comment

• Spre sfarsitul lunii asteia...fac pe dracu in patru sa ma tin de cuvant cu suportii...ne auzim Ionut la un telefon...
      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Astazi am gasit cablu de acceleratie...dar numai pe comanda pret foarte acceptabil 25 lei.Marian mersi mult oricum.

Comment

• Unde ati plecat toti?!
          Mi-a suras o idee azi: tinand cont ca e criza si mi-au taiat astia salariu cu 25 %, ce parere aveti despre montarea instalatiei de gpl pe logan?! Merita oare??Se duce in cap masina?!
          Poate ma lamureste si pe mine careva...o noapte "nebuna" la toata lumea!!!
          Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• virago ... nu se buleste masina, dar vor mai muri cativa cai consuma undeva la 10-11 l/100km si litru parca e 2.4 lei
            http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Ce parere ai? Merita?!
              Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• M-am gandit si eu la ideea asta...parerea mea e ca renteaza...singurul lucru care ma tine sa nu pun gaz pe masina e vreo 2.000-2.500ron...
                Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Si mie mi-a trecut asa ceva prin cap.Sa pun GPL pe masina,dar eu am 86000 si scot bani numai la 120.000 km.Cam in 40.000 km iti scoti bani pe instalatie.De meritat se merita pui GPL ii mai tragi o resoftare pentru GPL si e ca si cum ai avea-o pe benzina doar ca mergi mai ieftin .
                  Si in plus am gasit oferte sa cumperi si in rate...ceea ce e foarte bine

Comment

• am un vecin care a montat pe loganul sau 2007 1.4 MPI instalatie GPL si e foarte incantat plus ca toti taximetristi cu care am vorbit au zis ca ei sunt multumiti mar bate gandul si pe mine sincer

Comment

• La 2000 lei gasesti instalatie de aia in locul rotii de rezerve, iar intre 2100-2300 lei in functie de marimea rezervorului. Sunt si la Praktiker, garantie 2 ani cu montaj inclus.
                      Am inteles ca e o firma in Tg Jiu ce monteaza lumea acolo, inca nu stiu preturile.
                      Ma bate gandul sa-mi pun dar mi frica sa nu se duca motorul, sau ma rog sa se strice ceva scump!!Si apropo am inteles ca tre sa faci revizia la instalatie la 15000 km. Cam cat naiba ar costa?!?Oare si uleiul tre schimbat sau se adauga ceva aditivi...misto idee dar trebuie analizat toate detaliile, oricum cu -25% din salar si ap 5 lei/litru la benzina, sa-mi bag ceva ca nici la serviciu nu mai pot merge!!

Comment

• eu am avut gpl pe dacie brek merea la fel ca pe benzina dar si consuma putin mai mult era reglata bine instalatia.... eu zik ka merita practic iesi undeva la jumatate cu cheltuiala daca ar fi sa bagi benzina...

Va salut cu respect si sa aveti un week-end perfect ....

Comment

• Merci la fel Mat. Apropo nu pleci nici unde la sf sapt?!

Comment

• nu mai plek virago poate in plibare pe undeva aproape ca nu mai sunt fonduri macar am reusit sa ies 2 zile la cincis si 3 la Herculane.... acuma mai subtire.

Comment

• Ok mat, maine seara cred ca ajung si eu acasa, totusi ce repede se duce concediul!!

Comment

• Mat cum esti la munca saptamana viitoare?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google