Ok, votam ce-i mai frumos!!!
Sigla L.C.V.Jiului,sugestii,poze...
Collapse
X
-
[B]aceatea sun modificarile a iesit simplu si placut .. Moldel pt ph1 si ph2 ... cand va hotaratzi votam .. voi urca toate siglele si dam start vot ... defectele care mai sunt in poze vor fi remediate...Last edited by valeriuciprian; 25 May 2010, 06:24.
Comment
-
ma gandeam unde secris mare cu rosu LOGAN sa pun alta culoare nu rosu ... ca in poza asta .....Attached Files
Comment
-
daca lumea prefera o sigla fara mafioti si gagici in ea si o prefera mai "simpla" (si eu sunt de aceeasi parere) am pus poze numai cu ultimile modificari ... sunt si pe model de ph1 si ph2 eu zic sa alegem una din variante din fiecare ph1 si ph2 adica sa avem fiecare ph1 ca sa lipim pe sigla originala care vrea si una de ph2 sa lipim pe haion. acum Fiecare sa aleaga cum ii place cel mai mult si aceestea fiind zise daca toata lumea e de acoord Marian sa dea drumul la vot....Attached Files
Comment
-
Comment
-
Pentru o prezentare te rugam sa postezi la :Hai sa ne cunoastem mai bine...poate sa avem nevoie vreodata unul de celalalt... sa ne putem cunoaste mai bine.
Comment
-
sunt 3 modele de sigle postate din care cate o dublura ( ph1+ph2). deci cine voteaza sigla 1 voteza automat si sigla 6 . deci 1=6 ; 2=7; 4=5. sigla 3 nu are pereche asta pt cine vrea din ambele modele. si pt sigla originala si pt haion. asta se va stabili de fiecare la final ce sigla vrea de ph1 sau ph2 sau deamandoua .... numai bine
1.marian sigla 6+1
2.ciprian18 sigla 5+4
3.ionut hd 06 usj sigla 4+5
4.olos35 sigla 4+5
5. noul venit fire_mbw_man sigla 4+5.Last edited by mat; 25 May 2010, 15:03.
Comment
Comment