numai bine ...ca ne putem vedea weekendul acesta.
Sigla L.C.V.Jiului,sugestii,poze...
Collapse
X
-
pai acum are bani virago ... cica nu mai taie pensilee si salariile , dar maresc taxale impozitele si TVA-ul ))
Comment
-
miercuri ma duc la printare ...............
Comment
-
Sper sa fie asa!!! Mie-mi suna altfel, raman si cu -25% si mai maresc asta si taxele!!!Atunci chiar ca ma duc dracu!!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
ne ducem dracu toti ... tva mare putere de cumparare mica si bani imprumutati de la FMI .... mai avem cateva luni si suntem terminati ca tara ... . sper sa nu suparam vreun moderator cu posturile noastre
Comment
-
lista doritorilor de sigla LCVJ
1.mat - 2buc
2.virago - 2 buc
3.ionut USJ - 2 buc
4.marianhorduna - 2buc
5.raul_87 - 2buc
6.mar1u5 - 2 buc
7.johnnyz - 2 buc
8.manup - 1 buc
9.olos35 - 1 buc
10.romikanu - 1buc
sper ca nu am omis pe nimeni o sa mai verific lista
maine seara trebuie sa ne intalnim cumva care cum putem sa strangem o suma estimativa ( 8 lei pt cine vrea o sigla si 15 lei pt cine vrea doua sigle) daca siglele vor costa mai putzin bine inteles ca diferenta se va inapoia .....
trebuie neaparat sa strangem pana maine seara banii ca miercuri dimineata plec la petrosani si poate le fac la focus.... as pune bani de la mine dar sincer nu am de unde ....
cine e pe lista cu doua sigle si se razgandeste sa ia numai una nu e nici o problema
Comment
-
rezista la interperii e rezistenta asa mi-a zis femeia de acolo ... dezamagirea mea e ca nu sunt clare perfect siglele .. da acu la 3 lei .. data viitoare cand mai fecem stiu eu ce e de facut sa iese mai bine
Comment
Comment