Sigla L.C.V.Jiului,sugestii,poze...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• No hotaram unde le lipim?!
    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Eu propun luneta...
      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• luneta stanga sus sau jos cred ca da bine
        http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Si eu zis luneta stanga-jos, ca-n dreapta e site-ul!! Apoi sa propunem mai multi sa o lipim cam in acelasi loc!
          PS>Mat esti sigur ca rezista la apa?! E diferit fata de stiker-ul cu loganclub.
          Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Eu am spus ca ar da bine sa fie langa logan pe fata,iar pe spate stanga sus daca e sau cine vrea peste actuala sigla.

Comment

• Asteptam si alte sugestii...
              Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Eu am lipito pe luneta in stanga jos langa stikerul Logan Club
                HD-87-DLR

Comment

• Am vazut astazi la manup ca a lipit-o sub motorizare,in dreapta

Comment

• mat am inteles ca ai facut stikarul cu logan club valea jiului ai si ptr mine una?si cind si unde ma pot intalni cu tine mess meu romicachirmaneanu@yahoo.com

Comment

• Originally posted by ROMIKANU View Post
                      mat am inteles ca ai facut stikarul cu logan club valea jiului ai si ptr mine una?si cind si unde ma pot intalni cu tine mess meu romicachirmaneanu@yahoo.com
                      ai nr meu 0735.650.507
                      http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• salute salute...mi-am rupt si eu capul dupa ceva idei...dar sa mor de mi-a venit ceva stralucit in minte...am facut si eu ceva...dar nu e cine stie ce...atat m-a dus capul cum s-ar spune
                        Attached Files
                        Am vazut in oameni...ce nu vroiam sa vad vreodata...
                        Ura si iubirea cum lovesc ambele de-odata!!!

Comment

• a 4 emblema este chiar reusita

Comment

• a4a mi-a placut si mie cel mai mult...dar am zis sa le pun pe toate, sa fie loc de ales/votat...

Comment

• 3 sau 4 dupa mine:d

Comment

• la a3a...nu stiu daca iasa exact cum trebuie loganul pe sigla...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google