decupeaza si ei un pic din folie
Sigla L.C.V.Jiului,sugestii,poze...
Collapse
X
-
Deci pana la urma Sigla asta a ramas...dimensiunile s-au discutat azi 15 cm inaltimea si 10 cm latimea...daca mai e ceva de zis...spuneti...daca nu...o dam la fabricat!Attached FilesAm vazut in oameni...ce nu vroiam sa vad vreodata...
Ura si iubirea cum lovesc ambele de-odata!!!
Comment
-
Bre...atunci am oferta de transport moca...daca vrei mai repede spune...nici un bai...acum la cate am comanda ar fi aproximativ 10 ron...fara transport...implicate si spune ce vrea inimioara ta...Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
-
mariane sincer numai acum am reusit sa ma uit in mare peste sigle...
sincer va zic sa va ganditi bine inainte de fabricare parerea mea e ca nu e potrivita deloc sigla cu ciocane casca si altecele sigla trebuie sa reprezinte clubul de loganisti. de pasiunea pe care o avem ... si cam atat ca nu vreau fac pe filozofu
eu nu sunt deloc de acord cu sigla asta cu ciocane
la postul 269 am vazut a doua sigla mi s-a parut potrivita si pe albastru si pe carbon
eu m-am exprimat voi hotarati si nu am Doamne fereste nimic impotriva mineritului si tot respectu pentru minerit dar pur si simplu ne e ce trebuie.....
si ganditi-va bine inainte ca asta ar fi a treia sigla care o facem nu are farmec sa le schimbam atat de des..... ganditi-va bine inainte de a da comanda
....... oaia neagra sunt eu glumeam
vreau doar ce e mai bine pentru noi si deaia m-am si exprimat asa de hotarat .... clar nu ciocane si casca
Comment
-
Majoritatea a decis si a fost de acord...poza e de o saptamana si ceva pe forum...si s-a discutat la vreo 2 intalniri despre ea, din cate imi amintesc eu. Cred ca e cam tarziu sa alegem alta dupa ce asta a fost votata. No offence!Am vazut in oameni...ce nu vroiam sa vad vreodata...
Ura si iubirea cum lovesc ambele de-odata!!!
Comment
-
.............
important !!!!!!!! va rog lamuriti-ma !!!!
am vaut ca s-a votat sigla numarul 4 de la postul 251 e ok sigla aia cu loganu in mijloc
si intrebarea mea e de ce faceti alta sigla daca s-a votat numarul 4 .. ???? sigla care am vazut-o eu ca s-a votat nu e cu ciocane si lampas.......
oricum fiti seriosi in privinta siglei si faceti una simpla ca simplu inseamna frumos.... sau acum facem cate o sigla in fiecare an????
eu raman la sigla veche daca nu se renunta la ciocane , lampas si elefanti... eu nu am sa lipesc asa ceva pe masina .... treaba voastra ce faceti cu sigla da mie nu imi trebuie asa ceva.... lasati sigla care s-a votat ca aia e ok nu cea cu lampas....
maine iau toata agenda si va sun sa ma lamuriti .... oricum eu nu lipesc si nu doresc acea sigla ... sunt de acord cu sigla numarul 4 de la postul 151 care s-a votat da nu cu asta cu ciocane...-
cu stima .....
eu am tratat cu respect LC. vj si cu respect si seriozitate il voi trata in continuare ....
Comment
Comment