marianhordua...urca ionut ce ai pe forum...sa ne facem o idee...
Sigla L.C.V.Jiului,sugestii,poze...
Collapse
X
-
da numai ca partea proasta numai sapt viitoare de miercuri o sa se apuce colegul meu de ele .. sper sa reuseasca sa modifice si sa iasa ceva ...
Comment
-
eu ma tzin de capu lui ca e bun in photo shop dar e la munka pana miercuri si lucreaza 12h/zi si nu are timp .... .. de miercuri a zis ca incearca sa ma ajute.... va rog cine ma poate ajuta cu ceva poze care sa fie pe sigla ... ceva desene de pe net luate orice ... de miercuri am sa instalez si eu Photo Shopu sa invatz la lucru pe el si sa fac ceva modele de sigle....
numai bine tuturo si nu mai plangetzi dupa posturi si mie imi pare rau dar nu e un motiv sa renuntz la Logan club... dimpotriva si mai multa munca .....
Comment
-
sper sa ma descurc am sa stau 24h pe calc si tot invatz....
Comment
-
am facut doua TENTATIVE de sigle in paint ca idee .. ceva simplu
Comment
-
am mai modificat putzin la tentativele de sigle ... repet pozele sunt facute in paint si sunt pe post de skitza si trebuie tratate ca atare ca sa ne ajute sa ne dam cu ideea cum ne`ar place ... poate asa ne vin mai usor ideeile.... pareri
.... pe langa steag sa mai vina un logan sau altceva ...
PS: am mai facut o poza cu doua steaguri dar nu ma lasa sa o pun...Attached FilesLast edited by mat; 4 May 2010, 09:53.
Comment
Comment