cel original...de ce?
Ce Imbunatatiri Aducem Loganurilor,singuri...sau Cu Ajutor...
Collapse
X
-
-
Cel original poate fi varianta din 2006 (fara mp3), sau Balupunkt (cu sau fara mp3).
- modelul 1: display - ul are 8 leduri smd "intoarse" (cand il desfaci iti dai seama despre ce e vorba) si inca 17 leduri in rest (6 la butoane + 4 la fiecare buton mare + 1 la power + 1 la fanta cd + 1 la eject.) Toate ledurile sunt la fel ca si cele din bord (smd 2,8x3,2mm)
- modelul 2: butonul de volum / power 1 led (smd 2,8x3,2mm), display-ul 2 leduri, si in rest parca vreo 7 leduri. Toate sunt smd 1206, ca cel din poza.
Se pot pune aceleasi smd-uri ca la tabloul de bord, dar trebuie prelucrat putin plasticul care disperseaza lumina (trebuie sa faci loc ledurilor mai mari).
PS. Acum mi-am dat seama din poza de la avatar ca la tine este Blaupunkt.
Comment
-
In sfarsit, dupa munci seculare am ajuns si eu la culoarea albastra pe care o vroiam. Datorita "izolatiei" facute de colegul nostru mat a iesit ce vroiam!! Merci maestre!
Sper ca urmatoarea lucrare sa fie lumina de la climatizare (dupa ce se experimenteaza mat), iar un proiect mai vechi e termometrul care sa fie sub ceasul computerului!! Aici inca mai studiez...Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
-
Si eu va rog sa va calmati si sa folositi un limbaj onest...va repet inca odata veniti la intalnire si rezolvati divergentele dintre voi.Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Marius am studiat putin problema cu luminile in casetofon...nu e chiar mare scofala inafara butonului ala de oprit...Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
In principal trebuie un alt tip de smd-uri, si cam oricine care a mai avut de lucru cu lipituri se poate descurca...este si pe forum detalii despre asta, sunt niste smd-uri mai mici, putin curaj, rabdare si studiu...Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
Comment