Ce Imbunatatiri Aducem Loganurilor,singuri...sau Cu Ajutor...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MArius esti nebun?! Intri pe alt site si-l gasesti cu 150 lei, tot kitul, mai dai si pe montaj ceva si tot nu ajungi la pretul ala!!!
    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• asa ma gandeam si io
      ala care mi-a cerut atata chiar vrea sa se imbogateasca...
      dar nu cu mine cu alti poate da...

Comment

• MArius ai pm cu tipul de la care am luat si eu 2 seturi, preturi bune si tip de incredere..
        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• ok merci mult domnu
          dau un suc

Comment

• Am revenit si cu pozele promise:
            Bordul si azi am facut si iluminarea la butoane....consola cand "este"bani
            Attached Files

Comment

• Ionut a iesit super, imi p;ace partea rosie, cum ai reusist sa izolezi asa bine?! Si butoanele tu le-ai facut?! Meseriasule!!

Comment

• Astazi am facut rost si de rezistente pentru butoane si m-am apucat .
                La bord izolatia nu e mare lucru iti trebuie imaginatie si la ledul de la ac conteaza si pozitia.
                Daca vrei facem si la tine Vlad.

Comment

• Da arata bine!! Tre sa fac si eu partea aia rosie, sa schimb pe albastru ledu de la baterie...si consola...deci mai am!

Comment

• Intradevar a iesit frumos...bafta in continuare ionut...
                    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Originally posted by sufleth View Post
                      Nu, la bord folosesc LEDuri SMD TOP(3.5x2.8mm). La fel si la player
                      Am lucrat cu 1206 la telefoane, dar e prea mare chinul ;)

PS. Scuze, am postat de pe alt cont. Daniel sunt....
                      ionut a iesit super tata esti meserias ce sa mai locul
                      ionut uite a postat colegu cu ceva timp in urma si ne-a zis ca si la player a folosit aceleasi leduri ca si la bord si dimensiunea lor
                      ce zici poti sa faci rost de niste leduri si sa incercam intr-o zi cand ai chef
                      sau sa incerci sa gasesti dinalea mai mici care erau in player...nu pe moca... cu bani...anunta-ma cat costa ce pret au io platesc totul si transport si ledurile si montajul

Comment

• Bai MArius vad ca esti pus pe fapte mari!!

Comment

• Marius le schimbam nu e problema.
                          Momentan eu nu mai am leduri deloc.Si pe net unde se gasesc e comanda minima de 30 lei.
                          Ce culoare ai vrea sa il faci?

Comment

• ionut albastru vreau sa fie ca si restu bordului...tinem legatura...oricum merci
                            da virago is pus pe fapte mari..am stat o perioada buna de timp si nu am mai facut nimica legat de tunning...si acu vreau sa imi mai rezolv micile chesti care le am in cap de ceva vreme...

Comment

• IonutUSJ ai putea sa faci iluminarea bordului rosie?
                              Cum e la passat-urile '98-'00.
                              Ar arata bine pe ceasurile de logan?
                              Last edited by vdmihai; 14 April 2011, 20:29.
                              sigpic
                              !

Comment

• Salut, Ionut leduri pt cd player gasesti la magazinu Cora vizavi de parc , cu 1 leu bucata parca
                                Apropo Ionut de unde ai cumparat rezistentele pt butoane , ca as si fi eu interesat
                                Last edited by raul_87; 14 April 2011, 20:28.
                                HD-87-DLR

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google