MArius esti nebun?! Intri pe alt site si-l gasesti cu 150 lei, tot kitul, mai dai si pe montaj ceva si tot nu ajungi la pretul ala!!!
Ce Imbunatatiri Aducem Loganurilor,singuri...sau Cu Ajutor...
Collapse
X
-
Am revenit si cu pozele promise:
Bordul si azi am facut si iluminarea la butoane....consola cand "este"bani
Comment
-
Ionut a iesit super, imi p;ace partea rosie, cum ai reusist sa izolezi asa bine?! Si butoanele tu le-ai facut?! Meseriasule!!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Da arata bine!! Tre sa fac si eu partea aia rosie, sa schimb pe albastru ledu de la baterie...si consola...deci mai am!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Originally posted by sufleth View PostNu, la bord folosesc LEDuri SMD TOP(3.5x2.8mm). La fel si la player
Am lucrat cu 1206 la telefoane, dar e prea mare chinul ;)
PS. Scuze, am postat de pe alt cont. Daniel sunt....
ionut uite a postat colegu cu ceva timp in urma si ne-a zis ca si la player a folosit aceleasi leduri ca si la bord si dimensiunea lor
ce zici poti sa faci rost de niste leduri si sa incercam intr-o zi cand ai chef
sau sa incerci sa gasesti dinalea mai mici care erau in player...nu pe moca... cu bani...anunta-ma cat costa ce pret au io platesc totul si transport si ledurile si montajul
Comment
-
ionut albastru vreau sa fie ca si restu bordului...tinem legatura...oricum merci
da virago is pus pe fapte mari..am stat o perioada buna de timp si nu am mai facut nimica legat de tunning...si acu vreau sa imi mai rezolv micile chesti care le am in cap de ceva vreme...
Comment
Comment