Logan Club VASLUI

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gata si intalnirea de astazi....A fost foarte frumos....@andru_vs a venit cu ADY (putin ciupit) si am facut o halca de halca....Pacat ca a fost cam frigut.
    Au fost prezenti 6 loganisti si vreo 3-4 alte specii de masini
    Attached Files
    Last edited by RADU_LYN; 16 September 2008, 21:42.

Comment

• Care era "putin ciupit" ?......Radule nu mai minti pe loganistii nostri...Poate kiar o crede cineva.... ....De halca recunosc ca o fo halca de halca...... ;) ..... Pe data viitoare....
      Pazea ca vine AND-ul

Comment

• PS.......Ai grija ca te prind eu.. Cum ai calcat gresit cum te-am pus pe forum >
        Pazea ca vine AND-ul

Comment

• In primul rand te rog sa nu mai scrii mirc.
          In al doilea rand daca ma prinzi putin ciupit si pui poze....Am noroc ca le pot sterge ...Asa ca nu ai nici o sansa :P

Comment

• Bn ca am aflat ca nu le poti sterge pe forum la prietenii nostri loganisti din Iasi....Si o sa ii rog pe baieti sa nu te asculte.... )
            Pazea ca vine AND-ul

Comment

• Radule pe maine seara.....In seara asta nu ne mai vedem pt ca am cateva beri la bord.... ;) ......Ma intelegi tu...;))
              Pazea ca vine AND-ul

Comment

• Ne vedem Sambata seara ora 20:00 in parcare la stadion....Va astept pe toti

Comment

• Frumos, ati adunat cateva masinute tunarite :P, vorba aceea nu conteaza cantitatea ci calitatea.Multumim Raducule tie si prietenilor tai ca ne-ati facut o vizita, dar din pacate ai nimerit intr-un moment prost toata lumea avea treaba si nu s-a mai plecat la un suc undeva.
                  Offtopic: Cum fixez stergatoarele acelea pentru ca se aude un zgomot probabil ca atinge plasticul parbrizul (am alte stergatoare acuma )

Comment

• Incerca sa le indoi cumva in asa fel incat cauciucul sa fie perpendicular cu parbrizul....O sa-ti stearga si mai bine

Comment

• Un mic tuning al unui prieten

Comment

• Da....A fost frumos la intalnirea de sambata....Am fost si noi un pic mai multi decat de obicei.....Pozele zic totul... ;)
                        Pazea ca vine AND-ul

Comment

• Ne straduim Andrei....
                          O sa ma duc sa fac stickere sa avem toti pe masini

Comment

• Stimati Loganisti,poate stiti poate nu...Cei din Piatra Neamt si cei din Galati organizeaza o intalnire in zona Moldovei.Cine e interesat de distractie si voie buna este asteptat la Piatra Neamt .
                            sigpic

Comment

• Abia astept sa vad cata lume vrea stickere.....Eu unu vreau nu pot sa merg si eu dar ma reprezinti tu sau ne reprezinti tu acolo la intalniea de la Piatra
                              Pazea ca vine AND-ul

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google