Logan Club VASLUI

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Raducule...Cum facem pana la urma? Tot la stadion?
    Pazea ca vine AND-ul

Comment

• Pai nu stiu daca este vreun meci ca sa nu avem loc....Dar in principiu tot la stadion...Ne adunam si mergem la un suc

Comment

• Meci este dar nu sambata, deci am scapat ) ...Duminica este meci dak esti si tu microbist
        Pazea ca vine AND-ul

Comment

• Bine ca am scapat...Duminica inseamna ca bem si noi ceva daca tot e meci

Comment

• Bei, ca eu sunt de servici... ( ,dar facem alt fel...Bem in seara asta
            Pazea ca vine AND-ul

Comment

• Asa da

Comment

• Raducule...O prezenta cand ajungi acasa pentru seara asta, am vazut si membri noi(mai veki)
                Pazea ca vine AND-ul

Comment

• Am ajuns acasa.
                  Astazi au fost prezenti:
                  LYN
                  AND
                  DRE
                  DPA-mai da si el pe la noi...Mai rar da bine
                  BYS
                  DDO
                  DOX

Nu am apucat sa facem poze pentru ca era prea frig sa mai tina vreo cineva camera in mana ;))

Comment

• Si ca de obicei ai uitat de UBA...Poate se supara omu' pe tine
                    Pazea ca vine AND-ul

Comment

• Las ca nu se supara ...Si asa nu prea citeste forumul

Comment

• Pai eu propun ceva...Hai sa ii facem cu mai multa convingere pe baieti sa intre si sa posteze ;)
                        Pazea ca vine AND-ul

Comment

• Asta tot incerc de mult timp...Am sa mai incerc sa le dau cate o bomboana de fiecare data cand intra

Urmatoarea intalnire ramane tot sambata ora 20:00 la stadion

Comment

• Din pacate aseara nu ne-am adunat atat de multi pe cat ma asteptam....A fost si frig ce-i drept.

LYN
                            AND
                            CIX
                            BYS
                            DDO

Comment

• Da Raducule au fost si cateva "motive" care au dus la o prezenta mai redusa si pe durata mai mica..A fost frig in primul rand, a fost un meci care a meritat din toate punctele de vedere sa fie vazut Vaslui VS Rapid dar cel mai mare motiv este ca un prieten ne alunga alti prieteni de la intalniri si pana la urma nu cred ca o sa mai vina nimeni, cel putin pana nu isi modifica comportamentul ;)
                              Pazea ca vine AND-ul

Comment

• Aici ai dreptate dar asta e problema lor...Daca el prefera sa fuga ca o fetita nu e treaba mea....Sunt majori sa-si rezolve problemele
                                Last edited by RADU_LYN; 23 November 2008, 23:35.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google