Logan Club VASLUI

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema e ca nu ai anuntat lipsa ta si nu ai inteles ca eu am dat totul la o parte ca sa ajung la intalnire, si cu ce mam ales cu o cearta in familie si multi nervi
    Pazea ca vine AND-ul

Comment

• maine seara Sambata ora 18:00 la stadion...intalnirea LoganClub Vaslui...sunt asteptati si prietenii nostri de la Iasi...sper sa fie si vremea cat decat frumoasa

Comment

• Da RADU-LYN sa vedem cati se strang , ca doar stii majoritatea membrilor logan club iasi au avut o cheltuiala suplimentara cu remaparea!!!!!!!!
        sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• Normal ca vin si eu, doar vin prietenii mei de la Iasi
          Numai ca astept si eu un sms dak vrea vreo cineva sa dea cu ora cand vin baietii ca sa stiu sa vin si eu
          Last edited by andru_vs; 19 December 2008, 17:07.
          Pazea ca vine AND-ul

Comment

• o sa fie anuntata toata luma pe forum,mess si prin sms de mine

Comment

• cati km sunt pana la voi?
              socotim dus intors? 120 sau cat?

P.S. sa imi iau fular cu Poli Iasi si in prealabil sa chem si platforma in fata la stadion...si sa incep sa desenez si cum s-a intamplat..pentru despagubire la casco..

Glumesc bineinteles
              Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

• 75 km dus 75 km intors
                10 litri de benzina mi-a luat de fiecare data in 3 drumuri saptamana asta dus intors ;)
                Pazea ca vine AND-ul

Comment

• Nu e chiar atat de departe...mai ales ca o sa veniti mai multi si o sa fie si drumul frumos
                  Plus de asta sa ieftinit benzina si acuma se mai merita

Tocmai am vorbit cu organizatorul din Iasi si baietii au hotarat sa vina la ora 15:00 la noi ca sa fie ziua afara (sa nu cumva sa se mai intample vrea ceva mai ales ca baietii au remapare acum ;)) )

Deci....INTALNIREA LOGAN CLUB VASLUI Sambata Ora 15:00 In Parcare la Stadion
                  Last edited by RADU_LYN; 20 December 2008, 01:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• A avut loc si intalnirea de astazi...i-am avut ca oaspeti de la iasi pe LNC si AMI,baieti de nota 10...cu care am fost la un suc,am stat de vorba si ne-am simtit bine.

Lista cu cei prezenti:

1.AND
                    2.LYN
                    3.UBA
                    4.CIX
                    5.BYS
                    6.DDO
                    7.LNC
                    8.AMI.....multumesc baietilor pentru prezenta

Comment

• Am ajuuuns si eu prin vs, partea trista e ca nu stau prea mult... daca voi fi sambata pe aici si se mai tine intalnirea vin si eu
                      Don't touch! Never ever steal
                      Unless you're in for the kill

Comment

• Te asteptam sambata la ora 18:00 la stadion

Comment

• Craciun fericit pentru toti vizitatorii forumului LCVaslui
                          Pazea ca vine AND-ul

Comment

• Sarbatori fericite la toti prietenii si colegii LoganClub Vaslui :*

Comment

• Sarbatori fericite tuturor va ureaza L.C. Bacau!

Comment

• Cele mai calde salutari si urari, de la malul Dunarii. Sarbatori fericite va ureaza loganclubul Galati. Sa ne vedem cu bine in 2009

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google