Bravo baieti! Incep incep cresteti si voi in numar. Ati vorbit despre suportii de numere? Care vrea, cate buc etc?
Logan Club VASLUI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Logan 1.4mpi
Nenea FLY dar ma trebuie poze
........
Comment
-
-
Logan 1.4mpi
Radule marfa filmuletul aproape la foto finish am fost
......)
Last edited by RADU_LYN; 2 February 2008, 17:57.
Comment
-
Originally posted by Steel View PostRadule marfa filmuletul aproape la foto finish am fost
......)
Comment
-
-
Logan 1.4mpi
Marfa baieti am fost tari , cam asa ar trebui sa fie fiecare intalnire , constructiva , sportiva si cat mai multi loganisti
Comment
-
Hai ca vin si eu cu operele de azi
Sunt cateva poze, si filmuletul mult asteptat. Am comentat pe cat posibil in timpul filmarii, mai mult m-am prostit, ca am zis ca daca filmez chel nu are nici un farmec. Sa aveti rabdare sa ascultati pana la capat
Nu luat in seama comentariul ... am avut si eu emotii ) si nu stiam ce sa mai spun, asa ca am repetat cateva cuvinte de numai numai )
Cine poate spune care e cel mai frecvent cuvant ?
Attached Files- Picture 156.jpg (342.9 KB, 27 views)
- Picture 157.jpg (280.3 KB, 22 views)
- Picture 159.jpg (275.5 KB, 27 views)
- Picture 164.jpg (452.3 KB, 27 views)
- Picture 166.jpg (295.5 KB, 30 views)
- Picture 167.jpg (293.5 KB, 26 views)
- Picture 172.jpg (273.4 KB, 38 views)
- Picture 173.jpg (264.9 KB, 36 views)
- Picture 175.jpg (276.1 KB, 31 views)
Last edited by RADU_LYN; 3 February 2008, 00:58.
Comment
-
Logan 1.4mpi
Era de mult promisa pacat ca nu au fost mai multi ca era si mai bine , dar si asa a iesit nesperat de bine........este un mod adevarat de ati arata recunostinta fata de cei care o merita si Radu_lyn merita pe deplin (6 intalniri prezenta la Iasi si noi abia una dar nu ultima.....)
Comment
-
Logan 1.4mpi
Plus o caruta de idei aduse in folosul nostru si cea mai tare a fost a lui Fly.....
cheder la compartimentul motor ....... vreu sa spun ca la mine numai trancane nimic pe fata sau in bord am rezolvat problema si sa nu uit sa multumesc lui Dan care a adus chederul...........
Comment
-
Logan 1.4mpi
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Am trei embleme (AVANSAT)
Comment
Comment