Logan Club VASLUI

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Astazi 17.02.2008 a avut loc si a 2-a intalnire LoganClub VASLUI.
    Cam putini dar cu timpul o sa fim mai multi....orasul mic si e mai greu
    Attached Files

Comment

• bravo bravo raducule...si la mai mare....
      0.9 tce SL plus

Comment

• In orasul vostru mai e careva interesat de suporti de numere "LoganClub"? Daca da faceti o lista si spuneti cate bucati mai vreti ca sa pot da noua comanda! http://www.loganclub.ro/forum/suport...4.html?p=74692
        In tara momentan.

Comment

• salutare fratilor!!!
          am revenit si eu prin zona
          pe cand urmatoarea intilnire?

Comment

• Daca mai vrea careva suporti de numere "LoganClub" sa-mi trimita comanda! Am adus din nou. Pretul este de 10ron setul + taxele postale de la mine la voi.
            In tara momentan.

Comment

• Radule, sunt si eu in vaslui pana duminica, daca e ceva pana atunci... pot fi prezent
              Don't touch! Never ever steal
              Unless you're in for the kill

Comment

• Originally posted by golanu View Post
                Radule, sunt si eu in vaslui pana duminica, daca e ceva pana atunci... pot fi prezent
                Eu voi fi prezent la intalnirea LoganClub la Iasi.....daca vrei poti merge si tu.....intra pe mess si vorbim....sau da-mi un telefon....0752313155

Comment

• auzi .Radule?ca organizator de intalniri si fondator de "Logan club Vaslui" nu crezi ca ar trebui sa fii fidel orasului "ala mai mic"?caci la prima intilnire au fost mai multi (7 parca),la a doua mai putini(4 parca) , iar la a treia ?????pauza

Comment

• Originally posted by alyn View Post
                    auzi .Radule?ca organizator de intalniri si fondator de "Logan club Vaslui" nu crezi ca ar trebui sa fii fidel orasului "ala mai mic"?caci la prima intilnire au fost mai multi (7 parca),la a doua mai putini(4 parca) , iar la a treia ?????pauza
                    Daca te uiti mai bine la prima intalnire au fost baietii din Iasi.
                    Si tu ca membru LoganClub de ce nu te prezinti la vreo intalnire si dupa asta mai vedem de ce suntem asa putini.

Comment

• felicitari baietilor de la iasi ca au fost alaturi de voi, la prima intilnire ,( am vazut pozele)dar fara suparare, nu crezi ca ar trebui sa fii putin mai perseverent daca vrei sa iasa ceva frumos si la noi?
                      cu adevarat ,eu nu am venit la nici o intalnire(din doua) dar asta nu inseamna ca nu voi veni vreodata...
                      spre exemplu Golanul ar fi vrut sa vina la noi de data asta ,dar...

Comment

• Originally posted by alyn View Post
                        felicitari baietilor de la iasi ca au fost alaturi de voi, la prima intilnire ,( am vazut pozele)dar fara suparare, nu crezi ca ar trebui sa fii putin mai perseverent daca vrei sa iasa ceva frumos si la noi?
                        cu adevarat ,eu nu am venit la nici o intalnire(din doua) dar asta nu inseamna ca nu voi veni vreodata...
                        spre exemplu Golanul ar fi vrut sa vina la noi de data asta ,dar...
                        Dar cine nu il primeste pe @golanu....daca nu pot sa dau de voi....vorbesc singur....

Comment

• Urmatoare intalnire LoganClub Vaslui....sambata 1 martie la ora 14 la stadion.
                          Prezenti vor fi:
                          1:RADU_LYN
                          2:andrei*j
                          3:golanu
                          4:juliano
                          5:VS 03 NJO ( un prieten)
                          6:VS 06 MRM (un prieten)
                          7:Next.....
                          Last edited by RADU_LYN; 28 February 2008, 22:49.

Comment

• Originally posted by RADU_LYN View Post
                            Urmatoare intalnire LoganClub Vaslui....sambata 1 martie la ora 14 la stadion.
                            Prezenti vor fi:
                            1:RADU_LYN
                            2:andrei*j
                            3:golanu
                            4:juliano
                            5:VS 03 NJO ( un prieten)
                            6:VS 06 MRM (un prieten)
                            7:Next.....
                            felicitari pentru inceputul promitator .eu garantez ca pe 7 iunie voi fi in Vaslui

Comment

• Originally posted by petroman View Post
                              felicitari pentru inceputul promitator .eu garantez ca pe 7 iunie voi fi in Vaslui
                              Multumim @petroman.....dupa cum am mai spus....ne adunam mai greu ca e orasul mic si multi sunt mai mereu plecati....dar incet incet treaba merge

Comment

• Sambata la ora 14:00 ma prezint sper sa nu ploua ca abia am spalat-o...
                                Don't touch! Never ever steal
                                Unless you're in for the kill

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google