Logan Club VASLUI

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• daca iese bine vreau si eu
    sigpic
    LOGAN CLUB BARLAD
    http://www.youtube.com/watch?v=evLW9JAIMCc

Comment

• o sa iasa cumva doar dau bani mai "reflectez" timp nu prea am

Comment

• mai postati si voi ceva de plictiseala macar)

Comment

• eu mi-am facut 1 si imi place , nu o fi prea reusit da am pus suflet mai ales ca era 1 noaptea.
          Attached Files
          Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

• neata , LC VASLUI a inceput sa ia viata , frumos din partea voastra si tineti-o tot asa
            sigpic

Comment

• noi o tinem dar vrem sustinatori ;)

Comment

• totul depinde si de voi , faceti lobby la prieteni , colegii........
                sigpic

Comment

• astia care suntem din BARLAD mai tinem legatura....................mai greu cu ceilalti;(

Comment

• salut,

stiti daca in Vaslui se fac remapari?

Comment

• nu face nimeni cauta pe forum este cineva care se pricepe succes

Comment

• Vorbeste cu userul ciprishor, este din Iasi si se ocupa cu multe chestii printre care si remapari. Are si un topic special pe tema asta la bursa.

Comment

• Sania s-a rupt, renii au murit de frig, eu mi-am rupt piciorul si am ramas intepenit in horn, spiridusii sunt la femei..anul asta cadouri n-avem Semnat Mos Craciun! La un brad impodobit Mos Craciun nu a venit Cozonac si prajitura Nu mai vrea ca-i rupt in gura Vrea doar bani si bautura Un Crac

Comment

• E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT! , Din partea Mafiotilor LC DEVA
                            sigpic

Comment

• Craciun Fericittt ! ! !

Comment

• Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata. SARBATORI FRUMOASE [ LoganClub BM ]
                                deviza Logan Club - Aici toti suntem prieteni !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google