poate-l vedem maine daca e din iasi
Logan Club VASLUI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dap...
Bun spirit de observatie :P
Muncesc si invat in Iasi, dar masina imi vine la Vaslui. Acolo am domiciliul stabil si sincer, desi stau in Iasi cam 10 luni pe an, tot ce e mai important pentru mine a ramas in Vaslui. Poti sa-i spui ghinion sau nostalgie, dar asa sunt eu.
Promit sa schimb locatia pentru a evita eventuale confuzii
Cu respect, Je!
Comment
-
-
Felicitari de promovare Radule
@Waseagh... sa-ti stapanesti loganelul sanatos, si sa ne vedem prin vaslui la o intalnire.
Eu din nefericire nu am reusit sa ajung pana acum in Bucuresti la vreo intalnire, si nici nu cred sa se intample prea curand asta, deh, e un an cam plin la facultate, dar macar in vaslui sa ne strangemDon't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
Originally posted by golanu View PostFelicitari de promovare Radule
@Waseagh... sa-ti stapanesti loganelul sanatos, si sa ne vedem prin vaslui la o intalnire.
Eu din nefericire nu am reusit sa ajung pana acum in Bucuresti la vreo intalnire, si nici nu cred sa se intample prea curand asta, deh, e un an cam plin la facultate, dar macar in vaslui sa ne strangem
Sper sa ne vedem cat mai curand la Vaslui la prima intalnire
Comment
-
Ar cam trebui. Am mai intrebat si eu un amic care e tot ceva gen Waseagh, mai mult pe la iasi decat in vaslui, si are un dCI... a zis ca ii surade ideea, numa ca tre sa ajung prin vs sa mai stau de vb cu el... si uite asa ne adunam incet incetDon't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
Comment