Logan Club VASLUI

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zile ca ii asteptam si ep la noi cand pot

Comment

• Sa inteleg ca ati ramas doar 2 la intalniri? Cam trist...
      Don't touch! Never ever steal
      Unless you're in for the kill

Comment

• Salut vreau si eu sa ajung la intalniri , poate sa imi spuna cand se tin..
        Numarul d tel : 0744546770
        Ms

Comment

• Originally posted by golanu View Post
          Sa inteleg ca ati ramas doar 2 la intalniri? Cam trist...
          Nu am ramas doar doi....Nuamic a noi apucam sa mai scrie cate ceva pe forum....Nu prea au timp baietii sa posteze.
          Originally posted by gYo View Post
          Salut vreau si eu sa ajung la intalniri , poate sa imi spuna cand se tin..
          Numarul d tel : 0744546770
          Ms
          salutare...Te asteptam cu placere pe la noi....Intalnirile au loc sambata la ora 18:00 in parcare la stadion....Cadn poti sa ajungi anunta-ne

Comment

• Da asa e ca numai doi mai postam dar de venit vin ceva mai multi pe la intalniri, oricum nu exagerat de multi speram pe viitor la mai multi.. Poate odat cu caldura o sa apara mai multi
            Pazea ca vine AND-ul

Comment

• Intalnire sambata 13.12.2008 intr-o parcare imensa doar eu VS-13-AND si cativa fulgusori
              Pazea ca vine AND-ul

Comment

• Imi pare rau ca nu am putut sa ajung...@andru_vs imi pare rau ca sa intamplat asa...sa stii ca am patit si eu asa.

Comment

• mo facut mama oltean mai

Comment

• esti moldovean mai ce ai ti-e rau ???? ))

glumesc ;)
                    0.9 tce SL plus

Comment

• stiu....am intrat si eu si ca sa zic ceva....am bagat ceva care stiam ca o sa atraga si o sa zica lumea ceva ....de bine sau de rau...si pana la urma iooon_cug veniti la vaslui....ca cica nu mai e nici un organizator pe aici si nu stiu ):pentru ce eu am plecat de ceva vreme din loganclub....poate facem unu nou...eu il propun pe "dusmanul" meu...andru_vs...hai noroc si sa ne auzim cu bine

Comment

• ce aveti mai..stati mai linistiti...vine craciunu una alata...cum adica nu aveti organizator???da Radu ce e??hai fiti mai calmi....

radule...ce se mai intoarce roata ...lol...no offence.... nu am nimic cu nimeni...doar asa ca fapt divers :P

baieti...nu mai faceti revolte si incercati sa va pastrati organizatorul ....ca o sa va para rau mai tarziu ....aveti incredere in mine ;)
                        0.9 tce SL plus

Comment

• Dusmanule ) Ady ai inebunit da ce alta treaba nu am decat sa fiu eu organizator? El a facut totul a ajuns unde a ajuns asa ca trebuie sa il lasam pana la capat sa isi faca treaba..Numai ca de acum inainte ar fi mai bine sa ma retrag de la intalniri nu si de pe forum ;)
                          Pazea ca vine AND-ul

Comment

• dragi tovarasi....va rog calmati-va...vom gasi o solutie si vom remedia problema...dragi tovarasi va rog votati-ma si va voi oferi o mai buna organizare...)ho ho ho....traiasca loganul

Comment

• Deabea acuma incep sa vad si eu ce "prieteni" am...SI asta doar dintr-un simplu fapt ca nu am reusit sa ajung la o intalnire....inafara de asta eu cred ca intalnirea logan club poate avea loc si daca lipsesc eu odata....Daca nimeni nu vrea sa inteleag...nu am ce face.

Comment

• organizatoru de la loganclub vaslui......a iesit fain masina daca e si cupola ..dupa cum ai si zis :P...bravo tie....i ai grija de tine...sarbatori fericite si sa fii iubit

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google