Logan Club VASLUI

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumim pentru urari..LA MULTI ANI !!!
    Pazea ca vine AND-ul

Comment

• La Multi Ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• Colegul cu UBA (sper sa nu ma insel) de ce ti-ai pus eleronul ala enorm pe portbagaj? Stiu ca,gusturile nu se discuta si nu spun cu rea intentie,sunt doar curios...da mai bine pe masina...te ajuta cu ceva???

Comment

• Colegul cu UBA din pacat nu pre intra pe forum...dar iti voi raspunde eu. Eleronul i la dat un prieten cadou si lui ia placut foarte mult....nu il ajuta cu nimic...doar ca aspect.

Comment

• Salut colegi LCV...vroiam sa va anunt ca am :
            Suporti numere www.loganclub.ro ,pleoape , aeratoare toate culorile.
            Cine este interesat sa ma caute.
            Daca va adunati mai multi poate va fac o vizita pe la VS.
            Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

• Ai putea sa pui si tu niste poze? Ma intereseaza si pe mine niste modele ceva, preturi..
              Pazea ca vine AND-ul

Comment

• Baietii buni de la Vaslui ce mai faceti oamenilor ca nu mai stim nimik de voi?
                sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• Pai ce sa facem, mai nimic deosebit, cam slabut si cu intalnirile si cu tot...Apropo azi a fost pe la noi Ionut_LNC cu un prieten de al lui si am fost cu el la o cafea, o tochitura, o portie de papanasi ceva si ne-a parut foarte bine de vizita lui..Maine fac si eu o vizita la Iasi mai dau si eu un examen ceva sa vad cat stau poate vin pe la palat la intalnire ;)
                  Pazea ca vine AND-ul

Comment

• Subtire cu intalnirile pentru ca nu are cine sa mai vina

Comment

• se poate mai mult...de atat,lyn! ..sunt multe loganuri prin vaslui si barlad...spor la treaba! ;) sa popularizam loganu' :P

Comment

• Asa ziceam si eu dar mam linistit tot la fel de repede dupa cum am zis legat de "popularizare" ;)
                        Pazea ca vine AND-ul

Comment

• Salut iubitori de LOGAN!
                          Sunt un nou posesor de LOGAN 2, 1.4 , si am vrut sa va salut!
                          Ma bucur ca am dat peste un logan-club la Vaslui!!!
                          As vrea sa stiu si eu unde va intalniti in Vaslui?
                          Merci anticipat si multa bafta nebuna!!!

Comment

• Originally posted by B-08-ZIA View Post
                            se poate mai mult...de atat,lyn! ..sunt multe loganuri prin vaslui si barlad...spor la treaba! ;) sa popularizam loganu' :P
                            Sunt multe loganuri....dar au o lene in fund de mor baietii sa vina la intalniri. Poate daca am da de la mine cate un plin de combustibil ar putea sa-si miste fundul din pat...Doar AND-ul ce e mai aproape de LoganClub...in rest...pauza

Comment

• Aceiasi problema si la bacau

Comment

• Salutari @MODO...Bine ai venit printre noi...Intalnirile se tin sambata la ora 18:00 in parcare la stadion...dar o sa tine legatura aici si vedem ce si cum

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google