Am 5 luni de cand am cumparat loganul 1,5dci si mi-a busit-o cineva in parcare. E avariata la aripa spate din dreapta (are doua infundaturi), ce service mai decent imi recomandati, unul in care sa ies si bine cu ciubucurile si cu lucrarea facuta. Cineva mi-a recomandat Adras de la Pta Gorjului, ce parere aveti? Rapiditatea lucrarii nu ma intereseaza asa mult, ci sa fie bine facuta. Am casco la masina, dar am auzit ca oricum trebuie sa dai ciubucuri la service, ca altfel iti umbla ei prin ea.
Service autorizat bun
Collapse
X
-
Orice, numai Adras nu, mai ales cel de la Valea Lunga are solutii invechite si mecanici/tinichgeri batrani. Mai bine du-te la Dacoserv si zi-le baietilor ca vrei sa stai langa masina, ca o sa te lase cred si le zici ca le dai ceva la sfarsit (50-60 ron la toti, ii impart ei) daca iese bine si te lasa langa ea. O sa vezi ca iese bine.
-
Ai montat alt CD Player?
Comment
-
Ti-am zis si pe PM!
Scoti firul verde din mufa ISO (de conectare a radioului).
Comment
-
Comment
-
Originally posted by familistu2000 View PostAm 5 luni de cand am cumparat loganul 1,5dci si mi-a busit-o cineva in parcare. E avariata la aripa spate din dreapta (are doua infundaturi), ce service mai decent imi recomandati, unul in care sa ies si bine cu ciubucurile si cu lucrarea facuta. Cineva mi-a recomandat Adras de la Pta Gorjului, ce parere aveti? Rapiditatea lucrarii nu ma intereseaza asa mult, ci sa fie bine facuta. Am casco la masina, dar am auzit ca oricum trebuie sa dai ciubucuri la service, ca altfel iti umbla ei prin ea.
Comment
Comment