Plang...scriu Si Plang...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mda....din pacate, se pare ca am avut dreptate...totusi du-te la ei si vezi ce spun live
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

sonykel a renuntat ca a incheiat firma contractul.

@fulgerica71: credit brd sau leasing? normal ca baga fransize din ce in ce mai mari, cand unii merg la casco pentru un cauciuc taiat sau mai stiu eu ce maruntisuri...noi o facem cu mana noastra. mai ales cei care vopsesc masina integral, schimband spoilerele dupa ce le distrug chiar ei

Originally posted by dani030669 View Post
      Inca nu stiu daca imi baga fransiza pentru ca trebuie sa merg din nou luni sa semnez un act aditional la contractul de CASCO.
      daca te-au chemat la semnat act aditional sigur e fransiza. daca nu il semnezi iti repara masina si reziliaza contractul.
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Masina este luata pe Leasing........
        Daca si eu refuz sa semnez acel act aditional si rezilierea contractului,RCI isi poate permite sa tina o masina NEASIGURATA?

Comment

Sonykel a refuzat sa semneze acel act aditional...normal ca a incheiat firma contractul...de parca ar fi avut ceva de pierdut Sony
          Last edited by darksid3; 13 June 2009, 14:45.
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Si????????
            Cine a platit NENOROCITA AIA DE FRANSIZA........sau.......cum s-a solutionat?????
            As vrea ca Luni,cand ma duc la asigurari,sa stiu cum si ce sa vb cu cei de acolo.....

Comment

daca nu semnezi o sa iti despagubeasca dauna, si reziliaza contractul. pe mine ma intereseaza dupa aia ce se intampla. contractul o sa il rezilieze RCI-ului, pentru ca el a semnat contractul, nu tu. si sunt tare curios ce o sa faca cei de la RCI cand nu o sa mai aibe masina asigurata
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

In cazul in care cei de la OMNIASIG or sa-mi puna in fatza actul aditional in care va trebui sa platesc 150 Euro,voi ce ma sfatuiti sa fac?
                Tineti cont totusi ca masina e luata in Leasing si.......Contractul de asigurare a fost incheiat intre OMNIASIG si RCI....(dar.....cel de la care se incaseaza banii sunt EU)
                Este prima dauna in 2 ani...conteaza asta??????

Comment

La leasing poate este diferit contractul fata de cei care au credit si nu te pune sa platesti franciza!

Comment

nu e diferit. a scris cineva mai sus ca are leasing si i s-a cerut semnarea actului aditional.

nu conteaza ca e prima dauna in 2 ani. tu le zici ca nu semnezi nici un act aditional si sunt curios daca o sa rezilieze contractul cu rci. ca rci-ul doar cu omniasig lucreaza. si nu cred ca o sa te lase cu masina neasigurata. sau sa speri sa nu semneze rci-ul actul aditional in locul tau, ca de fapt titularul e rci si nu tu. sa ne ti la curent te rog, ca si eu sunt cu casco si rci si nu am aflat pana acuma cum e cu casco-ul la rci.

Comment

Si???????????
                      Ce e de facut?????????
                      Sfatuiti-ma ce sa fac???????????
                      PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Comment

te duci fain frumos si deschizi dosar de daune. nu accepti nici o fransiza de 150 euro ca nu esti nebun. 100 euro cum a zis cineva mai sus. si daca te ameninta cu denuntarea contractului (ca asa o sa faca), le spui ca nu te intereseaza. oricum dauna actuala se repara si dupa aia se reziliaza contractul. sunt obligati sa iti despagubeasca dauna asta, asa ca nu te teme. si ei stiu foarte bine ca rci e titular nu tu, si n-au de cat sa se duca la ei. tu nu ai nici un drept daca nu ma insel. tu apari pe contract ca detinator sau ceva de genul. nu stiu daca ai voie sa dai cu subsemnatul. eu nu am semnat nimic la contract, doar mi s-a pus polita in fata si am plecat

Comment

Vedeti ce mafioate sunt unele firme eu am leasing si am semnat contractul de casco!

Comment

Originally posted by fulgerica71 View Post
                            Si???????????
                            Ce e de facut?????????
                            Sfatuiti-ma ce sa fac???????????
                            PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
                            Odata ce ai leasing financiar tu esti utilizatorul masinii nu titularul din acest motiv actul aditional il vor semna cei de la rci in nici un caz tu.

Te duci luni la omniasig si deschizi dosarul de dauna, indiferent de amenintari spui ca nu-ti pasa si nu semnezi nimic si o sa ai masina reparata.

Mai departe e treaba RCI.

offtopic: daca eu as fi titularul masinii iar cei de la omniasig mi-ar pune o hirtie in fata pe care sa o semnez ca de acum am fraciza as semnauo numai cu conditia sa se diminueze cu 50% prima de asigurare ;)

Comment

Exista posibilitatea sa nu-mi deschida dosar de dauna????????

Comment

Nu au cum....

ps. nu-ti mai fa atitea griji, dute la ei si fii ferm pe pozitii.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google