Nu am facut nici o revizie... ma rog... stiu si singur cand sa ma duc la revizie.
Scrisoare de la Dacia.
Collapse
X
-
Eu am depasit cu vreo 2000 de km, si nu a comentat nimeni nimic, ba mai mult, in foile care le-au dat scria ca masina avea cu 210 km in plus fata de numarul de km la care trebuia revizia, si asta am facut de 2 ori. Baieti buni aia din vaslui
Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
Eu dupa ce am cumparat-o, m-au tot sunat sa intrebe de gradul de satisfactie al clientului:
Raspuns: nemultumit!
Si le-am explicat, 1 nu am facut un test drive cu astfel de masina, nu ca nu sunt foarte incantat de ea, e o mare diferenta intre 1.6mpi si 1,6 16V
2. pretul, eu vreau mai mult, o vopsea metalizata moka, un plin.
Comment
-
garantie mai are cateva luni. adica a avut 1 an jumate, asa ca...si a facut si schimbul de oloi si filtruscuze stefane ca am vb in locul tau
Last edited by bogdan_1984; 21 June 2009, 15:20.sigpic
Comment
-
Bun venit si tie pe forum. Scrie in cartea tehnica a masinii intervalul de revizii. Faptul ca ti-au si spus treaba asta, poate insemna ca au avut grija de masina (daca am inteles bine, este second-hand). Mai sunt si oameni cinstiti si pentru asta, tot respectul.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
o sa iti monteze a treia centura in spate, cu prindere in 3 puncte (tu o ai in 2 probabil, daca ai ambiance sau preferance). te duci si te rezolva repede, cineva zicea ca in 10 minute au terminat, si e gratis.
ca tot s-a scos de la naftalina, eu nu am primit nici o scriosare de cand am luat masina, si deja are 1 an si 4 luni...Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by alindrgn View Postca tot s-a scos de la naftalina, eu nu am primit nici o scrisoare de cand am luat masina, si deja are 1 an si 4 luni...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment