If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
E cam nasol cu service-urile, la toate marcile pe la noi.
Am auzit lucruri neplacute la majoritatea marcilor.
Un prieten imi lauda Peugeot-ul. Sa fie oare mai bun?
Sa va povestesc si eu de dealerul din constanta:
am fost azi la dacia m-am certat cu ei de mi-au sarit capacele ei pe mine si eu pe ei... dupa ce statusem la coada la rar si la politie vreo8ore in total si eram plin de draci m-am descarcat pe ei... pan la urma m-au bagat in seama s-au uitat la masina si m-au luat la misto ca alea-s dare de ulei ca nus ce ca-s eu ``bleg`` ca nu stiu sa citesc joja pe acolo si pe dincolo , dupa si mai mult scandal deja imi sarisera capacele cand am vazut ca jegosii ma iau si la misto a venit un nene foooarte amabil mi-a aratat si la alte masini care erau in curte cum e treaba si cum trebe sa ma uit etc... si a ramas ca sa ma uit maine dimineata din nou la joja cu motoru rece. sunase-m de dimineata le-am explicat problema amabil ei mi-au zis ok veniti cand aveti timp , m-am dus frumos la ei i-am luat cu frumosu ca de sunt si eu om ca gresesc ei ca nu ca imposibil sa fie mai mult ulei ca nu nu nu nu si batman...
Dupa asta m-am dus sa ma rog de ei sa-mi primeasca banii pe niste accesorii alta fericire si aici aia de la accesorii era sictirita , m-am dus la agentu care sa ocupat de mine cand am cumparat masina(apropo exact cand am intrat in curte ma sunat sa ma intrebe daca-s multumit de masina , si eu da dar cd-playerul face fitze , ea aha deci masina mere bine pai mere dar cand am cumparat-o am cumparat masina cu cd-player nu o masina si un cd player) sa dus la accesori si a rugat-o pe colega sa ma lamureasca... dupa 2vorbe in 3flegme mi-a zis sa ma duc la receptie , la receptie aaaaa pai stati sa vedem daca avem in stoc , le-am explicat ca madam accesorii mi-a zis ca e pe stoc. Sta tipul 2secunde da dar daca s-au vandut intre timp pai muma masii ca sunteti la 2metri unii de altii cand draq sa se dea , au stat vreo 10min au verificat apoi pai stati asa dar sa vedem daca baietii de la pregatire vanzare au timp sa le monteze , bun astept ii tot suna pe baietii de la pregatire vanzare care apropo erau la 2bete departare , in fine imi zice ca nu raspunde nimeni si ca sa ma duc personal si imi comunica pretul manoperei 55RON(ptr aparatori fata&spate si protecti aripi fata&spate) oki ma duc la baietii dar ei imi zic ca nu au timp , le zic da singur nu pot sa-le montez zi-mi cum se face , a pai puteti are gauri etc dar va trebuie niste scule speciale ...
ce anume imi trebuie? a pai asta... si imi arata un torx de 20 hai ceau ceau si am plecat... o sa-mi fac un topic cu aventurile mele cu dealerul rent-a-car...
PS. acum mi-am amintit am uitat sa intreb daca mi-a venit cartea de identitate
La 60.000 a picat ambreiajul la Peugeot-ul de care ziceam mai sus. Si la 60000 a iesit si din garantie. Le-a zis la service pe la 55000 ca are probleme cu ambreiajul si aia baieti buni l-au chemat la revizie la 60000 si i-au spus ca a iesit din garantie.
Saracu' mai bine tinea loganu'.
dealer caremil Iasi aveti grija si stati langa masina in timpul reviziei altfel va luati piesele de la alti meseriasi pe sub mana cei drept la juma de pret
Am fost foarte multumit de Auto Marcus Grup pe cand faceam reviziile la vechiul logan. Atat de multumit incat si pe cel nou l-am achizitionat tot de la ei.
Din pacate, ultimele evenimente m-au scarbit. Inca nu le-au rezolvat:
- grila fatza specifica prestige de schimbat pe garantie. Au dat a 4-a comanda. Pana acum au gresit reperul de 3 ori. Dat jos de 3 ori, pus la loc cea veche. Mi-au zgariat si masca de la atatea demontari dar asta nu mai conteaza. Astept a 4-a sa vedem daca nimeresc de prestige diesel.
- comanda in Franta de butuc usa stanga fatza pe codul de chei de pe factura masinii (CASCO). Dupa o luna a venit butucul insa nu s-a potrivit. Am dat comanda pt altul si astept de o alta luna. Ei zic ca ajunge in 2 saptamani! Din KIL!
E ok ca te lasa langa masina, sunt simpatici, dar m-au dezamagit foarte tare in ultima vreme. Seriozitate ZERO.
problema la Auto Marcu's este legata de gradul de educatie si de pregatire al angajatilor. Am lucrat acolo 1 an si iti jur ca sunt unii care habar n-au sa caute un produs in Dialogys, fac totul dupa ureche
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment