If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Sunt cazuri cum se intimpla in mai toate judetele, unde exista o singura reprezentanta Dacia per judet, deci pina la urma macar la revizie pe timpul garantiei tot ajungi la ei.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Da, dar n-am auzit sa fie probleme la el, si arata bine pe afara, e nou serviceul, nu cum sunt la noi in Bucuresti unele de nu le-au mai renovat de ani buni, mizerie cat cuprinde...
va recomand sa mergetzi la amg in pantelimon fac treaba buna si repede nu treb sa asteptzi mult sau sa iti faci progamare. vb cu dl. amza si se rezolva
singura problema e ca nu prea ai unde sa parchezi
E nesatisfacuta...vrea viteza mai multa...vrea sa atinga 100 in mai putin de 1 secunda
Si mie Adras-ul mi-a facut o impresie buna, nu am avut treaba la service, ci doar pentru o montare alarma, dar s-au miscat foarte repede baietii (20 min), si led-ul, mi l-au pus chiar misto cum rar vad la alte masini, in suportul de la volan, aproape de semnalizator.....good ideea)
Eu am auzit de autoglobus 2000 ca sunt praf
a fost frate-miu cu o problema la logan , ii curgea ulei pe la distributie
au remediat si in doua zile a aparut inapoi problema
la Auto Marcu's Grup ai unde sa parchezi mai nou... Plus ca la receptie Tinichigerie il aveti pe prietenul si co-forumistul vostru, nimeni altul decit subsemnatul
Nu va recomand sa veniti cu mina goala, totusi. La nici un service Dacia nu te baga nimeni in seama daca nu il atingi cu ceva pe mecanic. La mine nu este cazul, ajut pe toata lumea cum pot...
Recomand AMG pt preturile mici ale manoperei si pentru flexibilitate. Poti veni cu piesele tale.
[QUOTE=dsign]la Auto Marcu's Grup ai unde sa parchezi mai nou...QUOTE]
Faza e ca parcare aia e mereu plina cu Loganuri noi. Restul locurilor ramase libere sunt blocate cu pari.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment