Si poza cu ea gata ..
Serus(platforma Comerciala Militari ).
Collapse
X
-
Aripa dreapta fata , bara fata , aripa dreapta spate . Ca si pret a fost undeva mai sus pentru ca aripa dreapta fata , farul dreapta , bara fata + aparatori aripi fata/spate sunt elemente noi .
Serus-ul de pe centura , platforma militari (zona carefu' militari).
Comment
-
-
Pe principiul asta merita sa o cumperi la pret triplu de la ei ?
Eu am sunat la simpotrans si mi-au comunicat ca garantia la manopera e acordata de service in limita a 3 luni de zile parca si agarantia pieselor e acordata prin certificat de garantie+factura de montare in service autorizat RAR de catre vanzator.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Si cand pica sa vezi cum dau unii pe altii vina. E una sa ai garantie la o piesa (fie cumparata de la srl sau de la reprezentanta), e complet alt lucru sa si beneficiezi de ea, adica sa-ti repare problema provocata de distrugerea piesei. Daca pica o distributie, magazinul de unde ai cuparata-o plateste si chiulasa sau supapele sau doar cureaua? La Serus cel putin repara si motorul daca pica piesa vanduta si montata de ei (care are 1 an garantie , atata piesa cat si manopera) .Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Cred ca nici o reprezentanta nu o sa faca chestia asta...
Stiti ce va spune reprezentanta cand vi se rupe distributia? O sa va intrebe daca i-ati dat la automat a 2-a oara , a 3-a ... si mai departe se spala pe maini si nu isi mai asum responsabilitatea pentru nimic. Am tatal unui prieten bun care e patit cu chestia asta , distributie picata la 20.000km dupa montaj (piese de la reprezentanta + montaj la reprezentanta)....
Comment
Comment