If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
multumesc mult.eu aveam nevoie de telescoape) dar ma simt bine cu urarile voastre.
am reusit,o mare minune.marti,zi cu ghinion.fara relatii si presiuni,esti verisor cu fiul ploii.important este ca am amortizoare.urarile voastre si-au facut efectul.multumesc!
ma bucur ca ai rezolvat. pana la urma procentul sub care ti le schimba cat e? 16% sau 40%? ti-au pus tot monroe sau ceva mai bun (daca ai platit eventual o diferenta de bani)?
Daca tot se vorbeste de amortizoare o intrebare, cam off topic...
Rog pe cei care nu au suspensie sport, s-a imi spuna si ei ce dinstanta ei intre roata si aripa (fata si spate) , deoarece mai multi mi-au spus ca ar fi mai lasat la mine,(nam prins nici un logan pe aprope si o rigla s-a masor) .Multumesc anticipat.
garda la sol nu este data de amortizoare, dragilor. Garda la sol este data de arcuri. Amortizoarele (le spune amortizoare, nu telescoape) sunt puse acolo sa amortizeze energia generata de trecerile peste denivelari.
Deci e nevoie de o masuratoare simpla in service, cu masina goala in comparatie cu una noua.
masina mea (ptr cei care o stiu) ... 1400 km si la denivelari se aude un scartait din zona rotii dreapta fata ... din ce m-am documentat ar fi de la amortizor, si ca e dus daca scartaie
deci ... poate fi de la faptul ca e masina noua si tre sa se mai "lase" toate componentele, sau deja 1400km ptr un amortizor de logan e prea mult?
ai pus gume de iarna?
vezi sa nu prinda in surubul ala din spoiler,la mine asa face,dar eu am suspensie sport,si sunt niste gume ceva mai inalte...de iarna
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
nu, sunt debica-urile stock ... azi conduceam cu capul sub torpedou luand la tzinta toate denivelarile ca sa vad daca mi se pare mie sau chiar scartzaie ... deci chiar scartaie (+ ca ambreaju tot ca si pana acum face) ...
dap, in ultima vreme n-am mai auzit nimic (poate e de la ploaie, sunt multe zgomote) ... oricum ... mai am niste nelamuriri, cum ar fi
- cand trage mai tare, se aude un zgomot(gen vibrat) peste cel de motor, din zona motorului
- plus un zumzait geam pe metal de la 2500rpm (tot asa in acceleratie mai puternica)
s-a speriat de dsign de aia nu se mai aude nimic...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
cannabys esti in perioada in care totul pare suspect eu azi parca simteam ca moare motorul da parca zanganea da ce dracu troncanea sau dastea... aoleo parca cutia agata si dastea)
de cind cu gerul asta am impresia ca au ingetat amortizoarele, mai ales ca fac doar 5 km. pina la servici parca merg cu caruta se simte aproape orice denivelare, sunt curios daca a mai observat cineva chestia asta.
oare aceasi senzatie o fi si cu amortizoare sport ?
Cum naiba sa inghete amortizoarele? N-am mai auzit pana acum si nici n-am patit. Si eu merg tot putin dimineata, dar merg bine amortizoarele. Poate ai spalat masina si ai bagat apa pe la ele, asa s-ar explica.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment