Acum 3 saptamani am fost la service dacia shop de langa filaret cu un prieten cu un logan 1.5 dci pentru schimbare de amortizoare flanse + placute si discuri , de aici incepe toata nebunia , amortizoarele au fost schimbate de sorin si mecanicul din service dar nu au fost bine puse bine arcurile si joaca cand iei stanga sau dreapta maxim scot sunete urate ... cumlea e ca am stat langa ei in tot acest timp ... dupa ce am terminat tot am vazut langa motor ulei si iam spus mecanicului sa vada ce are si a inceput sa spuna ca e semeringul de palier ca o sa pice ambreiaju ...etc toata operatia costa 700 de lei + kit de ambreiaj cam asa ceva... numai tin bine minte pretul .. prietenul meu s-a enervat dabea bagase in masina 25 de milioane pe discur,placute,amortizoare,flanse ,( kit distributie + revizie facute in reprezentanta ) . Azi ne-am dus la un coleg de facultate la service sa sudam toba lui "sport carub" pentru ca cazuse la propiu
) si din vorba in vorba cu taicasu care e inginer auto de destul timp are service auto si se ocupa de restaurari auto de epoca ne-a aratat ca asa zisul semering de palier e oringul care costa putin si amortizoarele au fost puse prost si risca sa ii strice flansele sau mai rau caseta de directie . Omul stie despre ce vorbeste pentru ca am mentionat mai sus cu ce se ocupa deci nu e un prostovan . Sper sa bagati de seama si sa fugiti de dacia shop service cel putin cat puteti ca o sa dati banii degeaba cel putin noi asa am patit . ( si am avut si incredere ca e dacia shop chestii nu ne trag in teapa si s-a dovedit contrariu ) Multumesc

Comment