felicitari organizatorilor si concurentilor pentru ziua de astazi. a fost o zi tare reusita si ma bucur ca m`am numarat printre spectatori. am pus ceva poze pe bucuresti, urmeaza sa le urc si aici, si tot atunci sa pun si link`urile cu filmele.
Concurs De "SLALOM PARALEL" La SIBIU
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Salut ! Postez si eu doua linkuri catre www.rallymax.ro , primul cu stirea aparuta pe site despre evenimentul de azi de la sibiu si al doilea cu o galerie foto cu cateva dintre masini(in cele mai interesante ipostaze) , poze facute de un fotograf al rallymax.ro
Enjoy!
Comment
-
Salutare la toata lumea! Am ajuns si noi timisorenii cu bine acasa. Daca ar fi sa descriu evenimentul in cateva cuvinte as spune doar atat: organizare de nota 10 si oameni de nota 20. Mi-a facut mare placere sa concurez la Sibiu, m-am simtit extraordinar. Pentru cei care nu au mai venit pe motivul ca isi rup masinile vreau sa spun ca terenul a fost foarte bun si s-au dat oameni cu suspensii sport fara nici o grija pe acolo. Poze o sa pun si eu cateva maine. Felicitari organizatorilor, participantilor si spectatorilor care au batut drumul pana acolo. Sper ca v-ati simtit bine cu totii.sigpic
Comment
-
o sa regret mult timp ca nu am venit ,au fost niste probleme care s-au rezolvat mai repede si nu mi-a trecut prin cap ... ca mai e si concursul si l-am ratat
felicitari organizatorilor , participantilor si sponsorilorIts just a car ...
Comment
-
reportaj pe Auto Sibiu Magazine
Reportaj despre eveniment si poze pe site-ul de la Auto Sibiu Magazine
autosibiu.com is your first and best source for all of the information you’re looking for. From general topics to more of what you would expect to find here, autosibiu.com has it all. We hope you find what you are searching for!
Comment
-
felicitari sibienilor, felicitari sibianului si desigur la toti cei care au fost prezenti si/sau participanti.
pozele sunt frumoase, as intreba daca are cineva pozele cu toti participantii cu casca pe cap alaturi de masina cu care au participat ? le-as vrea si eu pentru colectieCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
sa vedem ce poze ajung la Vasi...nu cred ca au toti poze cu casca pe cap
rog pe cel care are filmarea cu dublu impact sa m-il trimitaLast edited by alex_comisaru; 30 November 2009, 11:15.
Comment
-
da, ca de obicei, eu printre ultimii cu pareri si impresii
de sibieni nu am ce comenta, organizare de nota 10, oameni de nota 20, vorba lui gigi. ne-am intalnit de sambata seara, ne-am adunat la birt, am chefuit. duminica au fost prezenti, fiecare la locul lui si isi faceau treaba ca sa ne simtitm noi bine. doar cuvinte de lauda. personal, ma bucur de fiecare data cand ajung in sibiu si ma intalnesc cu ei. oameni deosebiti.
concursul in sine, a fost, cum am zis, foarte bine organizat. primul macadam "oficial" la care m-am dat. traseul aproape impecabil. aiz "aproape" pt ca din cauza ploii din seara precedenta, vreo 2 curbe erau mai "sparte" si trebuie avut grija. in rest, se putea merge fara mila. asa cum unii au si facut-o imi pare rau de alex comisaru si de colegul su surubaru care au plecat cu daune la masina, asat e, se intampla la macadam. la logan am vazut ca nu e ceva grav, se repara relativ usor, in schimb la surubaru...
ce sa zic? distractie a fost, vreme buna a fost, organizare a fost, 3 bife mari pt loganclub sibiu. multumiri, nu in ultimul rand, sponsorilor, care ne-au facilitat accesul la pista de autocross si care au intretinut atmosfera, multumiri celor care au venit sa se dea (dupa o luna si ceva de insistente, am ajuns totusi 16 loganisti din 20000) si celor care au venit sa se uite, iar celor care s-au tras pe coada si n-au venit, sa le para rau, habar n-au ce-au ratatLast edited by Seba; 30 November 2009, 11:50.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Multumim si noi, sibienii, lui Sorin (sibianul), ca el s-a ocupat de majoritatea lucruilor! Asa organizator ca tine, mai rar!
Niste poze si de la mine... Restul le pun pe un site de transfer, full-size. Enjoy!Attached Files- Slalom Paralel - Sibiu, 2009 01.jpg (1.83 MB, 177 views)
- Slalom Paralel - Sibiu, 2009 02.jpg (1.42 MB, 168 views)
- Slalom Paralel - Sibiu, 2009 03.jpg (1.36 MB, 148 views)
- Slalom Paralel - Sibiu, 2009 04.jpg (1.03 MB, 131 views)
- Slalom Paralel - Sibiu, 2009 05.jpg (1.97 MB, 134 views)
- Slalom Paralel - Sibiu, 2009 06.jpg (1.80 MB, 50 views)
- Slalom Paralel - Sibiu, 2009 07.jpg (1.57 MB, 43 views)
- Slalom Paralel - Sibiu, 2009 08.jpg (1.55 MB, 32 views)
- Slalom Paralel - Sibiu, 2009 09.jpg (1.37 MB, 23 views)
- Slalom Paralel - Sibiu, 2009 10.jpg (1.57 MB, 22 views)
- Slalom Paralel - Sibiu, 2009 11.jpg (1.65 MB, 23 views)
- Slalom Paralel - Sibiu, 2009 12.jpg (1.17 MB, 21 views)
- Slalom Paralel - Sibiu, 2009 13.jpg (1.36 MB, 29 views)
- Slalom Paralel - Sibiu, 2009 14.jpg (1.37 MB, 27 views)
- Slalom Paralel - Sibiu, 2009 15.jpg (1.37 MB, 19 views)
- Slalom Paralel - Sibiu, 2009 16.jpg (1.43 MB, 16 views)
- Slalom Paralel - Sibiu, 2009 17.jpg (1.27 MB, 18 views)
- Slalom Paralel - Sibiu, 2009 18.jpg (1.51 MB, 29 views)
- Slalom Paralel - Sibiu, 2009 19.jpg (1.13 MB, 39 views)
- Slalom Paralel - Sibiu, 2009 20.jpg (1.30 MB, 33 views)
Last edited by Seba; 30 November 2009, 16:37.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Aseara pe la 20 a ajuns si clujul acasa Terenul a fost pe jumate frumos pe jumate a fost putin deteriorat dar in ansamblu a fost super se putea da lejer. Oricum a fost super frumos Speram sa se desfasoare in fiecare an.. nu ar stricaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment