Concurs De "SLALOM PARALEL" La SIBIU

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @cata_fof: bolovanii se puteau ocoli fara probleme. a intrat sorin cu vss-ul, sibianul, mareom, n-au atins pe jos.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• din tribune chiar mi sa parut ok traseul.
      chiar cred ca nu se putea organiza un concurs de acest gen mai frumos si pe o pista mai faina.
      daca e sa gasim defecte...gasim in orice.
      Data viitoare ma dau si eu.
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Foarte frumoase toate pozele (reusite) mai asteptam cu otit linkuri cu poze ca sunt sigur ca sunt o caruta de poze si astept cu nerabdare DVD-ul
        CrAzY_WolF

Comment

• Felicitari sibieni ptr.evenimentul de ieri.a fost super frumos si,normal,vremea a tinut cu voi.am vazut multa lume detasata de prob.de zi cu zi,cu zambetul pe buze si asta spune mult.
          Am revazut sibiul dupa.....30 de ani.frumos.
          O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• traseu a fost super oke...
            dar cata,uh te asteptai doar la pamant fin pe macadm sau la ce?nu cred ca se plange careva de traseu...si VSS-ul a fost chiar lasat jos ft tare...dar nu cred ca se plange...
            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• nici eu nu ma plang de traseu,doar de spoiler

Comment

• domnu bucura-te ca nu ai intrat sub pod....multe nu mai aveai;))oricum, a fost o zi de milioane ieri...
                sibianu....cand ne anunti urmatoru eveniment?
                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• felicitari tuturor organizatorilor si participantilor, spectatori la fel
                  a fost o zi de milioane, era sa raman in prima cursa fara bara fata, dar bine ca imi cunosc franele
                  traseul mi-a placut la nebunie, n-am nici o zgarietura, pietre numai cateva au lovit pe dedesubt, dar n-ai ce-i face, in rest pietre mai mici in oalele aripilor, dar impactul a fost amortizat de noroiul lipit de table
                  azi am bagat-o pe rampa si am si spalat-o, n-are nimic, noroiul a fost de in jur de 50 kg, a cazut strat dupa strat
                  sper sa putem organiza asa ceva pe viitor, pe un weekend intreg, in ambele zile sa concuram, si poate sa facem ca in prima zi sa fie cei "nervosi" si in a doua asa de distractie
                  la sibiu o data pe an slalom si in alta parte la fel ceva de indemanare, sa ramana stabilit si batut in cuie data acestor evenimente si atunci sa vezi distractie la nivel national
                  inca o data felicitari tuturor si rusinica celor care vorba lui seba s-au tras pe c#@ si n-au mai venit, nu din motive intemeiate, ci doar de frica si etc
                  PS domnu valeriu, aveti respectele mele cele mai sincere
                  PS2 astept filmarile cu faza cand eram sa raman fara bara
                  Life is short...play more!
                  http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• sa stiti ca din masina a fost foarte fain traseul...adevarul e ca e prima data cand am participat pe macadam si poate deaia am fost chiar asa entuziasmat.
                    in rest numa cuvinte bune despre sibiu
                    Bravo!
                    DACIA - CJ 58 ARD

Comment

• super fain la prima mea participare la astfel de eveniment, cei cu garda stoc au avut de castigat, eu am avut h&r si masina mea lasata cu 7 cm fata de original a simtit ultimile ture pamantul cel putin in semifinala am nivelat putin sub pod si la a doua saritoare, dar fara urme, in final le urez la multi ani la toti andreii si sa ne mai intalnim la evenimente organizate de logan club in numar cat mai mare.
                      astept pozele de la voi.
                      Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• Bai, ce tot o dati ca ne-am tras pe... Eu nu ma dau pe asa ceva cu masina cu care circul zi de zi, asta e. Nu-mi da nici unul din voi bani de reparatii. Daca voi ati considerat ca este ok, bravo, v-ati distrat. Imi pare ra ca n-am avut finante, ca veneam cu masina inchiriata. Aveam un set de roti special pregatite.

Felicitari organizatorilor.
                        _
                        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• @cj58ard: man, tu chiar ai mers foarte bine. felicitari! mi-a placut cum mergi. nu stiu in masina ce faci, dar de-afara se vede ca o "asezi" bine pe trasa.
                          @dizain: pai vezi mah? puteai sa inchiriezi o trotineta si sa-i dai temelie. las' ca toti ne platim masinile, nu numa' tu...acu' sa nu zici ca te-ai suparat ca ne-am luat unii de viata ta, bag picioru daca esti cu toate...
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Cu pareri de rau ca nu am putut venii va transmit: Felicitari organizatorilor, concurentilor si nu in ultimul rand spectatorilor!!!
                            sigpicFast&Furious
                            Team CSR
                            Logan Club CLUJ

Comment

• Ceva filmari are cineva?

@cj58ard: si mie mi-a placut f mult cum ai mers si sper ca la fiecare eveniment de genul acesta sa vii sa ne "batem". Mi-a facut placere sa concurez cu tine si sper sa ne mai intalnim in astfel de conditii
                              sigpic

Comment

• @seba, noroc ca va stiu scranttiti, n-am de ce sa ma supar. Ma supar ca nu am putut veni. Vedeam si eu in felul acesta care-mi sunt limitele...
                                _
                                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google